| Dia_5740 a întrebat:

Am si eu o problema.Sunt cu un baiat de 2 zile si ne intelegem bine si il cunosc de 2 ani...Am iesit cu el in oras. fata de toata lumea e foarte grijuliu[la fel e cand vorbim la telefon]. si foarte dulce.Cand vorbesc cu el pe net e foarte rece si foarte distant.desi imi spune ca ii place foarte mult de mine. Vreau sa inteleg si eu de ce fata in fata e foarte dulce si cand e pe mess ma evita?:-s...Help pls

Răspuns Câştigător
| 0000anonim0000 a răspuns:

Ori are alte treburi se joaca, si nu are chef sa fie deranjat si etc. si le pune mai presus de tine(pentru. ca vrea intimitatea lui etc.) Ori vrea sa cunoasca, vorbeasca si cu alte persoane, poate, cine stie. Poate in realitate cand e cu tine te iubeste, e grijuliu dar pe mess are alte preocupari. Eu zic ca e prea devreme. aveti abia 2 zile. Cand o sa mai treaca timpul, si o sa aveti mai mult timp impreuna, o sa vezi atunci cum o sa te caute. Ai grija de tine! Funda?

6 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Chiar ciudat sa te evite pe mess depinde de ce ii zici si tuh.nu il mai cauta non stop fal sa te caute si el. o avea trebuie.

| A12NDRA a răspuns:

Probabil pe internet nu stie sa isi arate sentimentele fata de tine, eu zic sa nu faci o tragedie din asta daca zici ca in realitate este foarte tandru si atent cu tine.

Succes!

| Jeanny22 a răspuns:

Nu te ingrijora! Poate nu se simte in largul sau, atunci cand vorbiti pe mess. Vorbesc din propria experienta.Recent, un prieten de-al meu s-a intors din tabara.Nu am vorbit timp de 3 saptamani. Cand am intrat pe mess, am vrut sa vorbesc cu el. M-a rugat sa astept 5 minute, ca ma suna pe telefon.Sa stii ca si eu l-am intrebat de ce nu a vrut sa vorbeasca pe mess. Mi-a spus sincer, ca pe mess nu se simte atat de in largul sau, ca nu e la fel ca atunci cand auzi, sau cand vezi pe cineva.
Odata chiar ne-am certat dintr-o conversatie de pe mess. Cuvintele scrise pot fi interpretate gresit!
Asa ca nu te ingrijora! Nu ai nici un motiv!
Jeanny22!

| SteauaROsie a răspuns:

E doar nehotarat baiatul,
cel putin asa cred
pentru ca asa sunt si eu,

imi placea de o fata,
si seara imi puneam un milion de intrebari in cap,
ceva de genu:

oara sa ma combin cu ea>?
oare ii place de mine?>

| AloneQsFini a răspuns:

Pentru ca pe mess vorbeste cu 50 de persoane odata, si cand iesiti in oras nu poate sa tina 3 fete de mana!?

| Dia_5740 explică:

Multumesc tuturor!