Poate face asta doar ca sa te faca pe tine geloasa pentru ca e umilitor pentru un baiat sa i se intample ce i s-a intamplat prietenului tau,probabil devenind apropiat de fosta lui si spunandu'ti ca ii da sms'uri incearca sa se apere de situatia neplacuta prin care trece.poate si lui ii e frica sa nu il placi pe prietenul lui si nu vrea sa pice de fraier si probabil ca fosta lui e un plac de rezerva. oricum ideea e ca nu ai cum sa stii exact ce ii trece prin cap, ar trebui sa ii spui ca apropierea de fosta lui te deranjeaza putin si sa ii spui exact ca nu te intereseaza prietenul lui deloc, de aceea i'ai si zis de faza si ca trebuie sa aiba incredere in tine pentru ca tu ai fost sincera cu el. succes!
Pai vezi pe parcursul relatiei ce se intampla, cat de mult ajung sa se apropie.
Oricum eu sunt de parere ca o mare prietenie nu poate exista dupa o despartire intre cei doi.
Eu de ex din relatile pe care le-am avut pot spune ca doar cu una daca mai vorbesc...dar foarte rar si nu pot spune ca am ramas prieteni foarte buni.In rest una cu care m-am inteles foarte bine si a fost o despartire aiurea pentru. ca a trebuit sa plec eu din tara, ma ruga sa ramanem buni prieteni si cand m-am intors in tara nici nu ma mai baga in seama .
Deci un om cand a tinut mult la o persoana ii e greu sa o vada si sa-si aminteasca momentele placute
Deci urmare vezi daca prietenul tau isi schimba comportamentul si daca tot isi petrece timpul prin preajma ei poti sa te bagi in seama cu prietenul lui (asta daca iti pace de el)
Dar gandeste-te bine... poate sa fie pus chiar de prietenul tau sa-ti zica ca te place sa vada daca sari repede in bratele altcuiva.
beausingurlamasamea întreabă: