| anonimuuu24 a întrebat:

Am si eu o problema...sunt de 7 ani cu o fata. o iubesc mai mult ca orice. la inceputul relatiei ea m-a inselat.eu am inselat-o.eram copi. ea 15-16.eu 17.am trecut peste.cum am zis eram copii. dar de vreo 2 luni relatia mergea f prost...nu ne prea vedeam. vb la tel.la tel ne certam.eu incercam sa o fac pe ea sa vina la mine.si faceam pe indiferentu chiar daca ma durea.acum cateva zile am aflat ca m-a inselat cu un baiat de vreo lunajuma. nu stiu daca a trecut cineva prin atata durere cum am trecut si ink trec.cand am intrebat-o mi-a zis ca oricum nu mergea relatia.ca nu ne mai vedeam ca doar ne certam.la ce ma asteptam.sa ramanem asa. chit ca gresise ea.tot eu a 2-a zi m-am dus la ea sa incerc sa o fac sa vina inapoi dar ea mi-a zis ca poate e mai bine asa.ca sa vedem daca ni se face dor unu de altu.ca poate chestia o sa ne apropie mai mult. ea a zis sa ii las o luna sa vada cum e.sa vada daca mai simte ce simtea. daca i se face dor de mine. ideea e ca im fiecare zi eu sufar din ce in ce mai mult.ma rupe inima. imi aduc aminte toate lucrurile frumoase.cum radeam.cum ne tineam in brate.si ma doare.nu stiu ce sa fac. o luna nu pot sta.chiar nu pot. ce e mai bine.sa o las de tot.sau sa ii dau spatiu. Credeti-ma ca o iubesc mai mult ca orice.

2 răspunsuri:
| kiddu_1282 a răspuns:

Sincer nu stiu ce sa zic. Am trecut si eu prin asa ceva dar... eu sunt mult mai mica laughing). Nu cred ca as fi in stare sa.ti dau un sfat. dar o sa incerc.
Uite cum e. Daca fata aceea AR tine intr-adevar la tine si te.ar iubi cum o faci tu. nu te.ar face sa suferi. indiferent de ce s.ar intampla. si nu ti.ar pune conditia aia oh go on. ce dracu?!
Iti dai seama cate poate sa faca intr.o luna? =).
Din asta sa.ti dai seama ca nu te merita. si ca nu e jumatatea ta happy.
Imi pare sincer rau pentru tine sad. As vrea sa te ajut cumva. thinking dar habar nu am cum!
Anyway :*. Bafta. sper ca situatia sa se indrepte love struck >:d

greece12
| greece12 a răspuns:

Ai auzit vreodata de expresia "sa o iubesti atat de mult,incat, sa o lasi libera"?
Iubita ta are nevoie de libertate.
Din motive bune sau rele, nu vrea sa fie cu tine si ti-a cerut asa zisa "pauza".
Intr-o relatie de 7 ani,in care mai mult va certati,ea te-a si inselat si acum cere o pauza,asta e despartire.
A intervenit rutina,cearta continua v-a indepartat,nu stiu exact, dar ea acum doreste sa traiasca altfel, fara tine si departe de tine.Si,oricat de cumplit ar fi,asteapta-te sa nu se mai intoarca la tine.
Nu mi-e deloc usor nici mie sa scriu lucrurile astea,dar incerc sa te trezesc cumva la realitate.Tu o iubesti si mori de dragul ei,dar ea nu te mai iubeste.
Daca a fost in stare sa te insele,totul s-a sfarsit,mereu va cauta altceva,mereu te va minti si insela,inceputul l-a facut...
Poate sa isi revina ea cumva in timpul in care nu va mai vedeti,oricat de greu suporti tu asta,si sa inteleaga ce pierde.
Dar,mi-e teama ca,in timp ce tu suferi departe de ea,ea isi traieste noua stare cu bucurie si se distreaza.
Deocamdata,da-i pace.
Incearca sa te obisnuiesti cu ideea despartirii.
Si,asteapta.
Vad ca faptul ca te-a inselat nu are mare importanta pentru tine,ai ierta-o doar sa fie totul ca la inceput.
Eu zic sa te gandesti ceva mai bine si sa n-o ierti asa usor.
Si,asteapta-te sa treaca aceasta luna care a cerut-o ea si sa nu mai vrea sa fiti impreuna.
Regret mult,dar,daca inca n-ai pierdut-o, esti foarte aproape.
Si, nu e nimic de facut.
Ea e in alta faza...
Fii cat mai tare poti si asteapta-te la orice.
Imi pare rau.