| anonimuuu24 a întrebat:

Am si eu o problema...sunt de 7 ani cu o fata. o iubesc mai mult ca orice. la inceputul relatiei ea m-a inselat.eu am inselat-o.eram copi. ea 15-16.eu 17.am trecut peste.cum am zis eram copii. dar de vreo 2 luni relatia mergea f prost...nu ne prea vedeam. vb la tel.la tel ne certam.eu incercam sa o fac pe ea sa vina la mine.si faceam pe indiferentu chiar daca ma durea.acum cateva zile am aflat ca m-a inselat cu un baiat de vreo lunajuma. nu stiu daca a trecut cineva prin atata durere cum am trecut si ink trec.cand am intrebat-o mi-a zis ca oricum nu mergea relatia.ca nu ne mai vedeam ca doar ne certam.la ce ma asteptam.sa ramanem asa. chit ca gresise ea.tot eu a 2-a zi m-am dus la ea sa incerc sa o fac sa vina inapoi dar ea mi-a zis ca poate e mai bine asa.ca sa vedem daca ni se face dor unu de altu.ca poate chestia o sa ne apropie mai mult. ea a zis sa ii las o luna sa vada cum e.sa vada daca mai simte ce simtea. daca i se face dor de mine. ideea e ca im fiecare zi eu sufar din ce in ce mai mult.ma rupe inima. imi aduc aminte toate lucrurile frumoase.cum radeam.cum ne tineam in brate.si ma doare.nu stiu ce sa fac. o luna nu pot sta.chiar nu pot. ce e mai bine.sa o las de tot.sau sa ii dau spatiu. Credeti-ma ca o iubesc mai mult ca orice.

10 răspunsuri:
| unnimic_5466 a răspuns:

Mda, e trist, chiar foarte trist in majoritatea relatiilor, indiferent de durata lor, sunt momente frumoase si de neuitat, cu atat mai mult intr-o relatie de 7 ani.
Totusi parerea mea e ca trebuie sa renunti la aceasta fata, te-a inselat, acest lucru nu poate fi iertat oricat de mult a-i iubi... ai si tu orgoliul tau de barbat si nu ti-l lasa calcat in picioare.
Spune ca e mai bine asa, sa lase sa treaca o luna sa vada, adica cum sa stai ca prostu sa suferi in timp ce ea se intalneste cu altul?
Acum e cel mai adecvat sa fi indiferent chiar daca stiu ca doare enorm, nu te merita si nu meriti sa suferi pentru o fata ca ea.
Nu o sa o uiti dar sentimentele vor disparea treptat.
Asa cred ca e cel mai bine, desi mie imi este simplu sa iti spun sa faci aceste lucruri, dar imi vei multumi mai tarziu.
Bafta!

| allexz a răspuns:

Uite Sfatu meu daca o iubesti asa mult cum zici tu... Laso o luna de zile cum tia cerut... intretimp mai faci cateceva sa treaca timpu happy

| TheMsDracula a răspuns:

Asta e

| SilviaBlur a răspuns:

Daca simti ca trebuie sa mai dai o sansa relatiei, atunci da-i o sansa sa aleaga, indeparteaza-te un pic de ea. Este benefic si pentru tine, pentru ca iti vei limpezi mintea si vei putea vedea clar exact de ce ai nevoie si ce nu mai e bun.
De fiecare data cand nu stiam ce sa fac, ce sa aleg, luam un pix si o foaie si trasam o linie verticala pe jumatea foii. In stanga puneam aspectele negative, iar in dreapta tot ce era bun in relatie. La sfarsit, iti dai seama cum inclina balanta... daca ai pentru ce sa lupti, do it! Daca nu, este mai bine sa te retragi si sa astepti sa treaca, multumit si implinit ca esti unul din putini oameni care au avut relatii lungi si frumoase, si ca ai avut ce invata din toti acesti ani.

Sper ca ti-am fost de folos! Numai bine!

| anonimuuu24 explică:

Nu stiu.am vb cu ea acum.i-am zis sa se intoarca sa incercam sa trecem peste asta.ca sa imi dea mie o luna sa o fac sa vada ca merita sa luptam...mi-a zis ca sunt egoist ca numai la mine ma gand.ca la ea nu ma gand.la ce are si ea nevoie.nu stiu ce sa fac. imi vina sa ma arunc ca nu va dati seama cat sufar.ma roade.ea imi zice ca pot sa stau o luna fara ea.da mi-e frica ca dupa luna aia nu se iintoarce. poate ii place ce are acu. apropo ea e cu baiatu ala. nu stiu ce sa fac...o parte din mine imi zice sa o las ca a gresit ca nu o sa uit niciodata.o parte din mine imi zice ca nu o lasa.ca ea e.e a jumatatea ta.si cand imi aduc aminte ca imi zicea ca o sa fim mereu impreuna.toata viata vom fi impreuna.imi vina sa plang.

| haifisch a răspuns:

"acum cateva zile am aflat ca m-a inselat cu un baiat de vreo lunajuma." Moama! Ala de la "o lunajuma" e gagicar? Woooaaaaa!
Las-o sa se duca. Nu o mai suna. Nu-i cere sa va vedeti. Nu o cauta. Nu o mai ruga. Nimic! Las-o in pace. Cu cat te rogi mai mult de ea, cu atat isi va bate joc mai tare de tine cand va impacati.

Din nou dovedit: Dragostea e o curva devreme ce e accesibila tuturor.

| Pedala a răspuns:

Prietene accepta ca e gata. Ce **** sa o mai lungesti. Daca mai vroia sa continue relatia cu tine crede-ma ca nu aflai ca te inseala. Pastreaza-ti ultima farama de demnitate si accepta situatia, macar asa nu o sa trebuiasca sa te feresti de ea cand va intalniti pe strada. Daca o sa vrea, se va intoarce la tine. Nu fi carpa, du-te bea o bere cu prietenii. Nu te mai gandi la momentele in care stateati imbratisati sau radeati, gandeste-te la alea in care iti venea sa o calci cu masina, la alea in care iti venea sa ii scoti dintii din gura ca nu tacea, la momentele in care te agasa cu prostia ei. Ah, ziceai ceva de aruncat... nu, nu-i da satisfactia asta.

| yuhuu a răspuns:

Tarfa, stiu! toate's tarfesigh E greu dar uit'ostraight face

| VadTot a răspuns:

Iti Vei amintii de sfatul meu iti Garantez sper sa l umrezi ori daca nu vei regreta enorm.Asa Ca sfatul meu scurt si la obiect este Las ooo Uit o pur si simplu consoleaza te cu gandul ca cel mai frumos capitol din viata ta sa terminat.iti Garantez ca vei avea foarte mult de sfuerit! daca nu o uiti vei suferi mai mult.,.

| anaaa13 a răspuns:

Incearca sa treci peste,deja relatia voastra a ajuns la un punct mort, ea vrea pe altcineva, iar dragoste cu sila nu se poate.
Imi pare rau pentru tine dar chiar trebuie sa renunti la ea sad
Be strong!