| damn a întrebat:

Am si eu o problema, sunt destul de confuza de 3 luni am incheiat o relatie cu un baiat cu care am fost aproape un 1 an de zile, nu prea mai simt nimic pentru el as putea spune chiar nimic doar asa obisnuinta aia, schimband putin subiectul acus 3 ani am cunoscut un baiat prin intermediul prietenelor am fost cam 6 luni impreuna, ne-am despartit pe urma el s-a combinat cu o alta fata, familia lui tinea foarte mult la mine chiar daca nu ne cunoastem personal vorbeam doar la telefon mai ales cu cumnata si fratele lui si el chiar si avand prietena ne vedeam mereu, ma suna imi spunea ca ma iubeste etc. pe urma a plecat in italia la cumnata si fratele lui, acolo la fel... vorbeam la tel, imi trimitea mesaje ca ma iubeste, eu ii spune-am ca mai bine sa o lasam asa tu ai prietena aici in tara care te asteapta el imi spunea ca nu il intereseaza de ea ca ma iubeste enorm ca vrea cand vine in tara sa ne mutam impreuna Si cumnata lui imi spunea sa il iert ca s-a combinat cu aia ca el pe mine ma iubeste ca doar de mine vb in fine... a venit in tara ne-am vazut am vorbit am spus sa mai lasam timpu putin sa treaca si vedem pe urma ce se va intampla! cand sa aflu la 1 luna m-a sunat mama lui Si imi spune ca el e la inchisoare ca a fost condamnat pentru furt calificat [ un an de zile]. ziua aia ma marcat pot spune pe viata, am facut un soc eu tinand la el foarte mult pentru ca a fost primul barbat din viata mea! [ma refer sexual ] Si chiar si fiind laa inchisoare ma suna, trimite scrisori ca ma iubeste etc! tin sa mentionez ca de 3 ani de zile nu exista zi sa nu ma gandesc la el, tin la el foarte mult! el va fi eliberat peste 3 luni si a spus ca abia asteapta sa ma revada si sa fim iarasi impreuna! [ tin sa mentionez ca eu am 17 ani si el 23]! OARE MAI MERITA SA II MAI DAU O SANSA? iL iubesc dar familia mea nu prea il mai accepta el acum fiind u puscarias straight face!

Fara criticii va rog! dau Fudita:*

Răspuns Câştigător
| Amy90 a răspuns:

Buna,

Problema mai delicata decat in telenovele pot spunebig grin. Sincer iti spun ca ar fi cel mai bine sa ramaneti best friends dar sa stii ca pata asta cu puscaria o sa o aibe toata viata, o sa fie privit ca un delincvent toata viata, fam ta sigur nu o sa il accepte, locul de munca si-l va gasi mai greu pentru ca o firma serioasa se int cat de cat de angajatii sai, ma refer la un loc de munca mai inalt nu la zidarie, dulgherie sau altceva...are viitorul compromis si e pacat de tine...ai un suflet f mare, te inteleg ca a fost primul si esti f atasata emotional dar deh ai si u prestanta ta. Acum serios gandeste-te putin iti place sa fi pe strada cu el si sa auzi "uite-o paia cu puscariasul ala" in loc de "uite-o mai ce prieten super cool si-a tras aia" ca sa utilizez limbajul mai pitzi asa. Daca accepti situatia o sa stai intr-un continuu stres, o sa auzi cuvinte care o sa te doara si oricata iubire ar fi intre voi o sa cedezi la un moment dat.
Gandeste bine problema!
Numai bine!

5 răspunsuri:
| Pacala a răspuns:

Nu merita nici o sansa. Viitorul lui este clar. Daca vrei sa fii iubita unui nimeni, e treaba ta. Cred, de asemenea, ca ar trebui sa verifici daca nu ai luat si o boala de la el. Ma gandesc ca de obicei baietii astia "buni" nu-s nici fideli.

| alonet a răspuns:

Deci daca omu se pocaieste ai putea avea incredere in el, un om ce fura, e un om lacom, fara mustrare de constiinta, egoist, neastamparat, neascultator, prost crescut, faptul ca a abuzat de tine sexual, a mai comis un delict pentru ca el avea 19 ani si tu 14 deci corupere de minori ceea ce intareste ceea ce spuneam sus, apoi eu zic sa ii mai dai o sansa ca doar, daca mai suferi o data in plus pana la urmatorul furt calificat, nu se pune. ca idee de multe ori la un furt calificat sunt si victime fizice a celor ce se opun furtului, deci mai mult de 1 an la puscarie, se merita sa suferi si e placut, asta doar daca esti sadica. asa ca alege ceea ce vrei sa devi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Privind din afara e usor sa ne dam cu parerea, insa gandeste-te ca tu esti singura in masura sa ia o decizie corecta! Da, poate are cazierul patat acum, insa dupa 3 ani de la savarsirea pedepsie, poate face o cerere pentru reabilitare si dupa inca 2 ani, in cazier nu mai apare nimic!

Da, poate e adevarat si ca s-a combinat cu alt sa uite de tine, dar asta nu denota ca tine mult la tine?

DA, poate mintea ta iti spune ca nu merita o sansa, dar sufletul ce zice? Eu cred ca daca amandoi sunteti dispusi sa aveti o relatie frumoasa, sa faceti lucrurile bine impreuna nu vad niciun motiv sa nu fiti fericiti sincer! Bafta

| gigiro a răspuns:

Nu, categoric. Cel care fura, minte, fura toata viata.Nu are motive intemeiate sa fure cand este in Italia. Eu nu m-as uita la un asemenea baiat, indiferent cat de mult l-as iubi. Normal ca din inchisoare iti scrie lucruri frumoase. Daca te-ar fi iubit cu adevarat, nu ar fi furat, ar fi muncit cinsti. pentru tine. Ti-atrimis vreodata ceva din Italia? Ce? Parfumuri? Le-a furat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crede-ma ca trec printr-o situatzie aproape asemanatoare cu a ta. Dar tu il cunosti cel mai bine, tu sti cel mai bine daca se poate schimba sau nu. Si sti vorba aia femeia il face pe barbat in caz de o sa fie langa tine el pune putin piciorul in prag fii mai autoritara desi esti un copul avand in vedere ca e mai mare ca el, tu trebui sa'i demonstrezi ca experientza asta te -a schimbat si pe tine tea maturizat.