| uitatadelume a întrebat:

Am si eu o problema. Sunt indragostita de un baiat de 4 ani. Ne-am intalnit intamplator, am avut o relatie destul de apropiata, a fost si la mine acasa in vizita, si totul bine pana cand si-au bagat unii coada. dupa ceva timp am aruncat-o pe una in bratele lui, si dupa ce si-o batut joc de el in ultimul hal, am constatat de fapt ca ii place de ea, desi intotdeauna imi spunea ca nu au nimic in comun si ca nu au nici o legatura.Cat timp au fost impreuna niciodata nu a sarutat-o in fata mea, o evita pe cat posibil, eu ce sa cred acum? oare am vreo sansa candva? eu niciodata nu i-am aratat decat indiferenta si ignoranta. niciodata ca imi place de el sau ceva, acum, ce pot face?

Răspuns Câştigător
| Anca a răspuns:

Deci stai sa inteleg : Tu il placi de 4 ani si i-ai pus`o pe una pe tava, de care in final s-a si indragostit?!

Pai si ce ai vrut sa faci cu asta? Sa-i arati ca esti zana buna, ca nu esti geloasa, sau ai fost asa sigura pe tine incat ai crezut ca nu va mai iubi o alta femeie in afara de tine?!

Eu zic sa suporti consecintele si sa treci mai departe.
Ce-si face omul cu mana lui, se numeste lucru manual rolling on the floor

4 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Iti place de un baiat de 4 ani si ii mai pui si o fata in bratse, de care ajunge sa se indragosteasca, dar ea de fapt e o pitsii ordinara hm.ca tot spui tu ce sa fac...pana acum ce ai facut? ce tii ascuns asta de el? de ce nu ii spui? nu te.ai plictisit timp de 4 ani sa iti placa de el in secret? sau poate ca ar fi vremea sa "pescuiesti" altceva, ca pana la urma "are balta peste" nu?

| wildthing a răspuns:

Mda, de ce sa fie simplu cand poate sa fie complicat?! Spui ca il iubesti dar i-ai aratat doar indiferenta si ai aruncat-o pe una in bratele lui. Dar cred ca totul se explica prin faptul ca esti ignoranta. Tu ai spus-o.winking

| Mao a răspuns:

Sa inteleg ca tie iti place de baiatul respectiv de 4 ani? Si el nu stie asta?
Prin indiferenta si ignoranta nu ajungi decat mai departe de el decat ai vrea tu. Ar trebui, din contra, sa ii arati ca iti pasa, sa ii arati ca il placi.

| uitatadelume explică:

Crek pana la urma asta e solutia. altu si gata. mersi pentru ajutor