| jacobs a întrebat:

Am si eu o problema.Sunt o fata care si-a inceput viata sexuala la varsta de 14 ani acum 2 zile.In prima zi nu am observat nimic ciudat dar de aseara am o secretie transparenta-maro.Ma puteti lamuri ce e cu ea? Astept raspuns urgent! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| anonima91 a răspuns:

Si ce daca si-a inceput-o la 14 ani. daca a simtit ca e pregatita.:X...nu stiu cred ...ca e o infectie... dar ca sa fii mai sigura i-ati un test. de sarcina.nu e scump 15 ron.:*

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca acea secretie se mai mentine, ia niste bani si mergi la un ginecolog privat, daca nu vrei sa mergi cu parintii

PS: puteai sa mai astepti 2 ani cel putin

| mariutza a răspuns:

Poi du-te la ginecolog si o sa te lamureasca doctorul...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate fi o infectie cu transmitere sexuala sau pur si simplu iti vine ciclul.

cami
| cami a răspuns:

Adica tu ai secretia asta, exact a doua zi de la primul tau contact sexual?
Sincera sa fiu, ma sperie graba asta a voastra... Ma gandesc ca locul perforat, inca nu-i vindecat complet si poate ca de-aia ai acele scurgeri.

| gyanina a răspuns:

Doamne nu ma lasa... in halu asta la 14 ani sa iti inkepi fiata sexualasurprise omG... asa ceva... daca ramai insarcinata cf...:Smai bine du-te cu pr tau la un ginekolog privat... daca afla protektya kopilului ii f rau...

| muffin94 a răspuns:

Cel mai bine du-te la un ginecolog si el te va lamuri, dar nu cred ca e posibil sa fii insarcinata asta daca ati folosit prezervativ si nu a ejaculat in tine

| S†®£p§¦L§ a răspuns:

Aoleu...mai fata da tu ti-ai inceput viata sexuala la 14 ani.Doamne! da voi fetele de 14 ani.nu mai puteti astepta ink vreo 3-4 ani? da am si eu o intrebare...ai facut-o protejat sau neprotejat cu copilu alalaughing?batting eyelasheswaiting

| jacobs explică:

Le multumesc celor ce au raspuns.Am rezolvat aceasta problema.Rog un admin daca poate sa stearga intrebarea.

| jacobs explică:

Stiu ca nu am facut un lucru tocmai bun.In fine. Sper sa treaca.