| Ioana_4187 a întrebat:

Am si eu o problema.sunt prea orgolioasa si nu stiu cum sa fac sa scap de defectul asta. Cel mai rau ma deranjeaza ca imi ruineaza relatia pe care o am de un an si 3 luni cu iubitul meu, pentru ca el a ajuns sa se simta ca "prostul meu". De la un timp in fiecare zi imi zice asta si eu nu inteleg ce ii fac de se simte asa. El zice ca sunt prea orgolioasa si ca mereu facem in relatia asta doar cum vreau eu si ca el mereu ma suna si mereu ma cauta cand ne certam si ca s-a saturat sa mai fie prostul meu. Dar nu este chiar asa pentru ca si eu l-am mai sunat, nu asa de multe ori ca el dar l-am sunat, si eh adevarat ca mai mereu facem ca mine dar nu chiar tot timpul, dar nu stiu ce as putea face sa ma schimb.Nu vreau nici sa par disperata dupa el sau altceva si sa fac tot ce zice el.Am nevoie de un sfat! Va rog mult!

Răspuns Câştigător
| jane7 a răspuns:

Buna, incearca sa-l intrebi la direct intr-o discutie linistita cum i-ar placea ca tu sa procedezi, (sa-l suni tu? sau sa te interesezi de el? sau sa-l intrebi ce vrea sa faceti azi? ca sa vezi ce vrea si sa nu iasa ca se face cum vrei tu), asa va simti/vedea ca te intereseaza si ce parere are el, (si nu ca-l intrebi de ce crede asa deacu cind este suparat pe ceva la tine). Daca nu poti vb cu el de asta, incearca in multe situatii sa te pui in locul lui, de ex: trece un timp si tu deja astepti sa te sune, ti-ar placea sa-l auzi - suna-l tu(se va bucura mult).O fata tot trebuie sa se implice la fel de mult intr-o relatie, pentru ca sa le fie bine impreuna, nu sa astepte sa faca tot baiatul, asa lor li se pare ca numai lor le "trebuie" sa umble dupa noi. Tii la el - demonstreaza-i. Pune-l in situatii in care sa-ti explice ce-i place si tu la fel, va fi mult mai usor. Comunicarea e cheia reusitei! Bafta

1 răspuns:
| whatevernvm a răspuns:

Daca nu vrei sa pierzi tot SCHIMBA-TE!