| just_3712 a întrebat:

Am si eu o problemahee hee... Uite am un prieten si nu am incredere in el deloc, adica de cand sunt cu el si ma duc afara aud numai ca mai are si alte prietene, ca nu il intereseaza de mine ...Si seara cand vb cu el despre asta imi spune ca nu e adv ca doar se aude si ca el chiar vrea sa fie ceva intre noi, si ca ar trebui sa am mai mult incredere in el ca si el aude ca imi place de nu stiu cine si nu crede :X.Mrg si eu nu stiu pe cine sa cred thinking adica vreau sa pot sa am incredere in el dar nu ma ajuta deloc.Deci intrebarea e cum sa fac sa am mai multa incredere in el si pe cine sa cred pe el sau pe prietenii?

Răspuns Câştigător
| Urzică a răspuns:

Pai, stiu ca e greu sa ai incredere intr-o persoana despre care se aude anumite chestii, dar gandeste-te ca poate nu sunt adevarate lucrurile acelea.
In cine sa ai incredere? Tu in cine ai vrea sa ai incredere?
In prieteni?
In prieteni te poti baza, dar cateodata mai inventeaza lucruri despre persoana cealalta ori ca nu o suporta ori ca vor sa te desparta de el sau el sa se desparta de tine. Ai incredere mai multa in el pentru ca poate merita, poate nu, dar incearca sa stai mai mult de vorba cu el.Nu mai crede in zvonuri, crede in ce ai langa tine, pentru ca daca nu crezi, poti pierde!

Baftaa multaa. Funditaa?

EuSiAtat

7 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Depinde de caracterul lui. Încrederea se câştigă. Depinde de cât timp sunteţi împreună etc. De multe. Din cuvitnele lui nu-ţi dai seama dacă e sincer sau nu? Baftă!

| nelicica a răspuns:

Pai depinde daca iti acorda multa atentie si majoritatea timpului sunteti impreuna nu cred sa aiba alte prietene.
atrage atentia cum se komporta el cu tine, lasa mai mult din partea lui.nu-i asculta pe cei din jur, si nici pe el.
e important ceea ce simti tu. Ia si te kondu dupa intuitia ta. daca tu nu ai incredere in el nu cred ca are rost sa fiti impreuna!
chiar daca vei lua o decizie sa fie decizia ta, nu a prietenelor tale! mai bine sa-ti para rau de ceva ce ai facut tu si aktionat cum ai crezut tu, nu ca te-ai kondus dupa parerea prietenilor.asa ca deschide ochii tu mai bine si vezi ce se intimpla cu adevarat. imprejurul tau. poate in timp ce tu visezi si crezi ca traiesti o idila frumoasa, prietenul tau se distreaza de minune cu altele!
.
.
.

| Bia` a răspuns:

Poi... pune-l si tu la incercare/incercari. fa-ti un id si date drept o fata etc.si vezi si tu cum reactioneaza

| aangelia a răspuns:

Baietii sunt niste neseriosi. Vor sa se laude, sa zica baaa am *****-o pe aia baa nu stiu ce, niste "smecheri".
Asa ca nu fii naiva si credeti prietenii... :*

| anonim_4545 a răspuns:

Daca intr-adevar te place o sa ti-o dovedeasca si o sa faca orice ii sta in putinta sa stea cu tine, daca nu ii pasa o sa se joace cu tine si o sa te minta frumos.Imi pare rau ca le zic de suna asa urat da cam asa ii.De ce nu il testezi putin sa vezi cum ar reactiona in caz de ceva.Bafta si sper sa fiti ferciti si sa fie asa cum zice el...sa fie doar vorbe.

| Pympyke a răspuns:

Uite la mine problema este invers nu are el incredere in mine. eu sunt sigura pe mine si stiu ca nu l-as putea insela dar el nu ma crede, dar uite acum totul depinde de caracterul lui, daca te iubeste cu adevarat atunci poti sa ai incredere in el, dar daca nu atunci sa te desparti de el, sau macar incerca momentan sa vorbesti deschis despre acest subiect orice ar fi, si daca el evita tu sa readuci din nou in discutie pana esti sigura ca iti spune adevarul :* te pup

| anonim_5109 a răspuns:

Poi parerea mea este ca fara foc nu iasa fum. Adica daca 1 tip spune ceva despre iubitul tau poti sa zici ca a facut-o din invidie. Dar daca deja mai multi spun acelasi lucru. Da de gandit

Take care!:*