| mariana_9403 a întrebat:

Am si eu o problema. Vorbesc cu un baiat de 3 ani de zile.acum un an si ceva ne-am mutat impreuna. a fost frumos insa de cateva luni se poarta foare rece cu mine, e foarte indiferent. pune alte lucruri pe primul loc cum ar fi jocurile prietenii. Daca incerc sa discut cu el despre preocuparile mele despre ce ma deranjeaza la el se enerveaza.nu stiu ce sa mai fac cum sal mai iau. daca il rog ceva se mai gandeste dar daca il roaga un prieten e "in picioare". nici relatia sexuala nu mai e cum a fost, desi ma consider o fata destul de deschisa. el s-a inchis pur si simplu.
Va rog un sfat...multumesc

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Aveţi un an şi ceva de când locuiţi împreună. Foarte fain!
Când aţi fost ultima oară împreună undeva mai departe de judeţul în care locuiţi?!
Când ai plecat tu singură câteva zile mai departe?
Şi, mai ales, dacă tot se plictiseşte, când a plecat el ultima oară singur departe câteva zile?!
Încercaţi chestii noi! Monotonia e boală grea dar se tratează cu puţin tact!
Succes!

| raisa1993maria a răspuns:

Nu e bine ce spui tu aici, probabil s-a plictisit, si eu am o relatia tot de 3 ani de zile, inca nu au aparut manifestarile astea la el si sper sa nu apara, probabil prietenul tau vrea o schimbare, poate s-a saturat de aceleasi lucruri in fiecare zi, fii tu mai indiferenta o perioada de timp, nu-i mai acorda foarte multa atentie, lasa-l pe el sa fie primul in a te cauta... daca te iubeste intr-adevar si nu vrea sa te piarda dupa 3 ani eu zic ca o sa dea rezultate indiferenta. Bafta!

| lovem3 a răspuns:

Te-ai gandit si la posibilitatea ca prietenul tau se poate gandi la alta fata?

| A.be.ce a răspuns:

Spune-i ca te doare atitudinea lui fata de tine, si ca, daca nu vrea sa te piarda sa revina la tipul de inainte. Poate se gandeste ca tu tii prea mult la el, si ca vei suporta tot ce face el(sau poate nu isi da seama ca s-a schimbat), dar cel mai bine este sa-i spui clar in fata ca te-ai saturat sa se poarte asa. Vorba lui "Intristat", poate ca atunci cand va fi pe punctul sa te piarda, isi va da seama ca a gresit fiind indiferent in relatia asta.

| mariana_9403 explică:

Am incercat si asta cateva zile. dar nu a prea mers.simt ca relatia se duce de rapa si nu vreau.am impresia ca profita ca sunt mai sensibila, as vrea sa fie ca inainte.si da a dat semne de plictiseala dar ...nu gasesc explicatie sunt o fata deschisa putea discuta cu mine orice...acum parca nul mai intereseaza nimic, dar la persoana lui.

| mariana_9403 explică:

Bine spus... dar atunci poate fi prea tarziu.am riscat mult prea mult in relatia asta prietenii familia.si acum ma zbat pe degeaba sa tin in picioare sentimentele mele ale lui. dar simt ca lupt singua si cam obosesc.nu stiu ce sa cred de sunat ma suna el cand e plecat sa-mi zica ca e bine ca asa l-am obisnuit dar cand e acasa e aiurea ...pfff

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urmarestel cand nu ii acasa sau poate nu te mai place