| yobau a întrebat:

Am si eu o problema... vreau un sfat... m am combinat cu o prietena cea mai buna(niciodata am zis ca noi nu o sa stam)...adica si fosti colegi de liceu. a stat cu un baiat 4 ani si tot insela...cand intr o buna zi am fost pe la ea si suferea am decis sa o scot mai mereu ca sa uite...ghici ce s-a intamplat...s-a indragostit de mine si am stat 2 luni toate bune pana cand a trebuit sa plece in spania...totu s-a terminat... a trecut 6 luni si tot ma gandesc la ea, dar ea nu.se intoarce in 2 luni si vrea s ne intalnim dar ca amici si vrea sa fim iar in gasca mea sa ne distram pe fiecare zi... mi a zis ca numai vrea sa fim...si cum ar trebui sa ma comport cred eu ca nu voi mai fi la fel...

Răspuns Câştigător
| Miley a răspuns:

rolling on the floorCum sa te compotri nu sti? Pai tu nu mai ai prietene adica nu iubite. Cum te comporti cu ele asa comportate si cu ea.Sa terminat treci mai departe viata nu s-a terminatwinking

3 răspunsuri:
| Adorable a răspuns:

Fii tu insuti! Comporta-te ca inainte de a fi impreuna cu ea, ca o amica normala.

| mgtow a răspuns:

Te porti ca o persoana normala calma si sigura pe ea.

| yobau explică:

Greu de facut...gasca in care suntem sunt mai putine fete...si toate sunt combinate.cred ca daca s ar da alticeneva la ea sau s ar combina cu altcineva nu as mai iesi as muri de necaz