| Ston3 a întrebat:

Am si eu o probleme si vreau sa ma ajute cineva! Fara mistouri.
Am 16 ani si in erectie am 10cm si mi-e rusine pentru ca toti prietenii mei se lauda ca au 16-17cm ce pot sa fac ca sal maresc.
Pot face sex cu penisul meu?
ROG SERIOZITATE

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poti face sex cu penisul tau si este normal. Probabil va mai creste, dar trebuie sa stii ca limita normalului pentru un adult este 9 cm. Nu este cazul sa-ti fie rusine, poti avea o viata sexuala perfect normala si satisfacatoare atat pentru tine cat si pentru partenera ta.

7 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Pana la 18-19 ani cand se maturizeaza, si se opreste cresterea iti zic eu ca o sa te mai dezvoltsii.

| koshmarul a răspuns:

Ce folos sa fie e 25 e cm si sa fie subtzire ca ecetul ala mik, lasa nu-i pe asta, iportant sa-l ai, mai rau e aia care na-l au elok, fii pe pace.

| Liada a răspuns:

Fii linistit.va fi mai mare cu timpul. ce folos ca ei se lauda, inca trebuie sa poti a face ceva cu el,. in caz de esti foarte ingrijorat, adreseaza-te la ginekolog.bafta

| Delete a răspuns:

Te dezvolti mai incet. te asigur ca peste vreo 2 ani o so ai mai mare ca ei

| MEMO a răspuns:

Pustiulik pustiulik asta-i este ca iti creste putin mai incet.
Dar cand o sa fii de 18-19 ani te asigur ca o so ai mai mare ca eiwinking.

Intreaba si un doctor sa veziwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit dar daca tot vrei sa incerci de la varsta ta de a face sex nu-i nici o problema si eu am inceput viata sexuala de la 15 ani. totul e ok dar mare atentie protejajate cum? prezervativele ok?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai mai asteapta sa cresti pic ia medicamen ce stiu tu nu zii nm la nm si vezi ca daca se uita o fata isi face parere despre baieti cas fraieri