Dupa parerea mea un baiat care le cere prietenelor tale sa umble cu el o face din prostie! Eu daca as fi in locul tau nu l-as mai accepta inapoi! Mai ales ca vroia sa te inlocuiasca cu altele, din moment ce el le cerea altor fete prietenia! Incearca sa-ti gasesti alta ocupatie, poate ceva activitati cu fetele dupa ore, ca sa-l uiti. Iar daca nu reusesti sa-l uiti inseamna ca il iubesti prea mult! Tu stii daca merita o alta sansa! Te pup:* sper sa rezolvi problema!
Tu chiar nu vezi ca baiatul asta pur si simplu se joaca cu tine.mai bine zis isi bate joc de tine. Cn stie ce vrea el de la tine? Mai bine incearca sa il ignori total si chiar sa iti faci un nou prieten! Eu consider ca ii dai prea multa atentie si in sufletul tau tu mai vrei sa fii cu el! Daca iti place un astfel de tip, e clar, nici despre tine ca persoana nu ai o parere prea buna, te injosesti... sunt destui baieti care s'ar putea indragosti de tine(cred ca realizezi acest lucru nu?)
Lool! Se crede mare gigolo! De liste de ignore ai auzit? Sa nu raspunzi la telefon nu stii? Ce ai zice daca te opreste pe strada si incearca sa vorbeasca cu tine, iar tu ii spui bla bla bla si pleci? Nu mai ai nici o legatura cu el si gata :d
Il iubesti dupa de abia o zi impreuna?!
acum ma intreb cati ani oi avea...
baieti sunt destui pe lume.lasa-l.
Uita-l...nu te merita.gandeste-te ca el e singurul care are de pierdut. daca el e cretin, lasa-l sa isi dea singur seama de asta, nu il mai baga inseama, fi indiferenta.hai ca poti sa faci asta...stiu:*
AlexEjmecheru întreabă: