Amandoi gresiti. poate fetei nu i a placut ce ai facut sau ce n ai facut sua cum ai reactionat sau stiu eu... ar fi vrut sa te comporti altfel intr o anumita situatie si este suparata si nu stie cum sa ti zica ce o deranjaza. singurul fel in cere se oate manifesta sunt nervii si stresu. daca si tu te porti urat cu ea. e si normal sa se poarte si ea in continuare aiurea cu tine. comunicarea e de vina aici. daca vreti sa mearga relatia voastra mai departe stati frumos intr o seara la o discutie deschisa, fara reprosuri si fara jigniri sau atacuri directe si spuneti va unuia celuilalt ce va doare, ce va deranjaza, si cum ar trebui sa rezolvati.
e normal ca o s avina o perioada grea pentru amandiu, pentru ca trebuie sa va aratati ca a fost ceva trecator si nah. move on. orice relatie trece prin momente de genu asata. ai rabdare, intelegere si foloseste comunikrea si ai sa vezi k o sa fie ok. bafta!
Trebuie sa aveti o discutie serioasa.....trebuie sa comunicati, ori ea vrea sa termine relatie si nu stie cum ori din cauza necomunicarii paharul s-a umplut de nemultutmiri si se comporta ca atare, sau poate doar trece printr-o perioada mai grea. Oricum trebuie sa discutati sa ii spui ce te deranjeaza si sa o lasi si pe ea sa isi spuna oful si sa stabiliti incotro se indrepta relatia asta, daca nu o faceti veti ajunge ca peste 6 ani sa va despartiti si sa nu va amintiti de ce v-ati placut de la bun inceput si ati ramas impreuna din cauza obisnuintei si fricii de a ramane singuri.
Un sfat bun vine de la Gabytzza, mai fac o completare, sa nu te mai compori urat cu ea si tu la randul tau nu veti ajunge la nici un rezultat. Cmunicarea este legatura dintre doua persoane. Spune-i ca o iubesti chiar daca se comporta asa, ar trebui sa aprecieze. Ajut-o in lucrurile din pricina carora ea este stresata.
Fi rabdator cu ea si nu te da batut asa fara o explicatie... dupa furtuna mai iasa si soarele pe strada ta, bafta!
Sincer si eu mai urlu la prietenu meu(in special in perioada aceia...)am mai multi nervi... dar dupa imi pare rau si imi cer scuze... poate asa e si in cazul vostru, isi da seama ca greseste dar nu stie cum sa-ti mai spuna dupa...pentru ca se simte prost! sfatul e comunikrea
Daca a gasit terenul slab.mai trimite-l la origini, si daca te uiti pe strada sunt o groaza de baieti care arata mai bine ca el.
Mda am o prietena care face EXACT cu prietenul ei si eu chiar nu-i dau dreptate deloc! In primul rand eu cred ca ea greseste nu tu.