| adriana12 a întrebat:

Am si eu o rugaminte si foarte mare nevoie de niste sugestii! Am dureri abdominale puternice de 2 saptamani si nu sunt nici in perioada menstruala si nici nu folosesc pilule ca sa aiba reactii adverse...Atat in timpul actului sexual cat si dupa am aceste dureri.Am renuntzat la sex si am vrut sa merg la ginecolog dar nu am inca 18 ani impliniti si nu pot merge fara parinti sad Pentru cine a trecut prin asta ma poate ajuta cu niste informatii?! E posibila o raceala la ovare sau poate fi mai grav? Va multumesc!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E probabil ceva mai grav. Eu aveam astfel de dureri si s-a dovedit ca erau chisturi ovariene. Du-te urgent la ginecolog (luni neaparat). Foloseste weekendul pentru a vorbi cu parintii tai. Am aflat de curand ca muti ginecologi, cand e vorba doar de consultatie, inchid ochii la varsta pacientelor lor. Oricum ai face, luni du-te OBLIGATORIU la ginecolog.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

E bine de mers la medic, incearca la un cabinet privat poate te primeste fara unul din parinti.

| octavianpas a răspuns:

Mergi si-ti fa o ecografie ca se vede daca esti racita sau daca ai o inflamatie, daca ai chisturi sau orice altceva si nu trebuie sa mergi insotita de parinti.

| adriana12 explică:

Mersi mult! M-am informat si cred ca e vorba de o Anexita... Sper sa nu fie ceva mai grav.worried Am sa incerc luni la o clinica privata daca am noroc!

| adams a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa mergi la medic unde privat, si sa te controleze, deoarece am o prietena si i s-a intamplat la fel dar cu timpul ia trecut. :*