Se vede dupa cum scrii ca tii la el fff mult si ca ai face orice ca sa fiti din nou impreuna si daca esti convinsa ca si el te mai iubeste fugi repede si spune-i ca.l iubesti si ca vreti sa fiti din nou impreuna! Mult succes! te pup :*
Daca esti atat de sigura pe tine ca si el te iubeste, nu mai astepta si vorbeste cu el ..mai multe nu am ce sa iti zic, nu cunosc multe detalii despre relatia voastra, ai dat mai mult despre despartire. Iti urez Succes!
Poti afala daca te mai place. Daca ii zici "Buna" siel o sa-ti raspunda tot asa si o sa continuati sa vorbiti bland e clar ca te mai place.Insa daca zice ca-i ocupat si ca nu are chef sa vorbeasca cu tine nu te mai place. Daca nu te mai place sa nu suferi pentru el... asta inseamna doar ca nu e bun pentru tine.
Multumesc pentru sfaturi insa mie imi este teama sa nu il ranesc pentru ca abia ne vedeam deoarece mie imi ocupa tot timpul serviciul si scoala...si nu aveam eu de suferit cred ca mai mult suferea el...
Eu sunt de parere ca nu parintii ar trebui sa decida in locul tau persoana cu care sa traiesti. daca tu, chiar il iubesti, vorbeste cu el ...vezi ce poti face! Te pup si toate cele bune!
Cauta-l, merita sa fiti impreuna din ce zici tu mai sus mult succes si poate ne spui si noua ce ai reusit, iti tinem pumni :*