| aly02 a întrebat:

Am si eu o singura intreebareeee! Va rog frumos sa imi spuneti cum sa fac ca sa ii spun pe baiatul care il plac, ca eu il plac? Mereu vorbesc cu el dar niciodata nu pot sa ii spun ca il plac! El ma place ca am pus o prietena sa il intrebe! Dar mi-e rusine sa ii spun ca il plac si eu.De fiecare data cand ies afara il vadhappy. Dau funda!puppy dog eyes
Va rog frumooos dati raspunsuri cat mai buneee! Nu uitati dau funda!puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Jigsaw a răspuns:

Pur si simplu te pui cu el pe o banca sau undeva sa fiti amandoi,vorbiti si la un momentdat ii spui ca tu ai sentimente pentru el,si ii spui ce simit, mai ales daca stii ca el te place! Nu fii emotionata sau speriata, e ceva normal.Succes.

4 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Te uiti l el ii zambestei vb cu el si daca vezi ca ii place de aude il intrebi happy

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Zi simplu si la direct ca il placi.Ce poate merge prost daca ai zis ca si el te place?

| eu1893 a răspuns:

Spune-i indirect ca-l placi happy

| costescucristian a răspuns:

Am si eu aceiasi problema ca si tine...numai ca la mine e invers... eu plac fata.si imi e la la fel de greu.ea vine la mine si nu si invers.la mine facem tot ce vrea ea. daca ma intelegi.ce vreau sa spun eu este ca tu sal chemi pe el la tine sau sa te duci tu in vizita la el.si sai dai de inteles ceea ce simti pentru el. daca simti ceva.arata-i.daca da in retragere. retrage si spune-i siu ca nu esti in apele tale si ca te ai certat cu parintii tai si c a cautai alinare,ceva de genu, daca reactioneaza la asta e al tau, daca nu asta este.Noroc ca ai nevoie.si curaj.