| yuli10 a întrebat:

Am si eu o situatie si as vrea sa aud niste pareri dar nu mistocarii tongue sper ca nu sunt penibilabig grin am un iubit de un an si jumatate dar a fost plecat in weekend la mare cu niste prieteni si pentru ca nu sunt vreo geloasa nu m-am suparat ca a plecat si nu am mers cu el pentru ca as fi fost singura fata intre 5 baieti. in timpul asta de plictiseala am iesit cu un fost prieten (daca il pot numi asa pentru ca am avut o relatie de doar cateva saptamani cu vreo doi ani in urma dupa care am ramas amici care vb f rar). intalnirea a fost mai mult amicala si s-a soldat doar cu un pupic pe buze la final. noaptea care a urmat am visat ca imi cerea sa fiu iubita lui si ne sarutam si am auzit ca visul e dorinta subconstienta. as putea sa fiu indragostita de cineva chiar daca iubesc p altul? mi-e drag rau de acest "fost" desi nu vreau deloc sa stric relatia pe care o am pentru ca ma inteleg extrem de bine cu actualul iubit si nu as schimba nimic la el. cred ca o sa fiu in continuare amica tipului si ocazional sa ma mai intalnesc cu el. e vreo problema in asta? de fapt problema ar fi ca arata si bine si mi-e frica sa nu calc stramb big grin

Răspuns Câştigător
| Psihoyounger a răspuns:

Intra-adevar, tentatia e mare si iti va fi greu sa te abtii. Dar avand in vedere ca relatia ta cu fostul este deocamdata doar de amicitie si ca te intelegi FOARTE bine cu actualul, nu cred ca merita sa arunci porumbelul din mana pentru cioara de pe gard. Fi atenta, sa nu cumva sa ramai fara amadoi. Si cum a zis si HepHap, daca aceasta e poza ta, schimb-o pentru ca nu cumva prietenul tau sau o cunsotiinta sa dea de contul tau si sa vada intrebarea ta. Ti-ar parea rau. Asa ca fii mai prudenta si incearca sa te gandesti cu care vrei sa fii. E posibil ca ceea ce simti tu pentru fostul in acest moment sa fie doar ceva de moment, si nimic altceva. Eu te-as sfatui sa iti musti limba si sa te abtii pe cate posibil de la intalnirile cu fostul. Multa bafta!

Psihoyounger

15 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Daca iti e drag rau de acest fost, sigur o sa calci stramb. Pupic pe buze? eu stiam ca amici se pupa pe obraz la despartire thinking Oricum tentatie e mare, daca il iubesti asa cum zici pe actualul incearca din toate puterile sa-l eviti pe fostul happy
Pana la urma v-a interveni gelozia intre voi si asta e primul pas spre sfarsit.

| fabiola a răspuns:

El, la mare a intalnit o fosta colega de scoala, au discutat, s-au plimbat pe faleza si s-au sarutat in toiul noptii- e vreo problema? Daca nu, continua cum ti-ai propus -daca da, decide-te la unul(cine alearga dupa doi iepuri...stii tu!)

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Mi se pare foarte interesant cum ai spus ca s-a finalizat intalnirea... "doar cu un pupic pe buze"... Am multi prieteni baieti, dar nici unul nu ma pupa pe buze... Si eu consider acel lucru inselat... depinde cum priveste fiecare lucrurile. Ai o relatie de 1 an jumate... Presupun ca e ok pentru ca in caz contrar nu ai mai continua-o. De ce sa o strici? Daca va afla prietenul tau? Gandeste-te cum se va simti! Va putea sa mai aiba incredere in tine? E alegerea ta... Probabil ai o varsta la care nu te gandesti la relatii de lunga durata...

auran
| auran a răspuns:

"ai grija la ce-ti doresti"...

| marsy a răspuns:

Hmm. intilneste-te mai rar cu fostul. mai ales daca iti este bine cu aktualul. ai gruja ce faci. mai tirziu sa nu regreti. cared k pn fostul simti vreo atractie ink. dar din ce cauza va0ti despartit. sint curioasa. deoarece vad k va intelegeti destul de bine dupa spusele tale.hee hee :* :*:*:*

| yuli10 explică:

Cu fostul m-am despartit pentru ca a plecat un an sa lucreze facand practica in afara localitatii, si cum am zis a fost o relatie de cateva saptamani deci nu a fost o tragedie. si referitor la poza, actualul meu prieten nu e genul care sa foloseasca genul asta de site-uri laughing nu mi-as face griji. si app si mie mi se pare amuzant varianta-raspuns a lui Aminadab, mersi pentru parere si mai ales ca ti-ai luat timpul sa o spuiwinking

| yuli10 explică:

Si referitor la varsta mea, am 20 de ani.

regis
| regis a răspuns:

Numai actualul poate hotari daca inatalnirile ocazionale cu fostul sunt o problema sau nu.

| ladybird a răspuns:

Nu e nici o problema atata timp cat nu mai sunt pupici. Trebuie sa te gandesti foarte bine la cine tii cu adevarat pentru ca asa ai putea sa-i pierzi pe amandoi.

HepHap
| HepHap a răspuns:

Yuli draga, asta nu e poza ta, asa-i?

Sau vrei sa dea din greseala prietenul tau, "inselatul", peste confesiunea ta, asociata si cu o poza probatorie?

| Shery a răspuns:

@aminadab: aoleo ce-mi plac raspunsurile tale laughing rolling on the floor

| kayan a răspuns:

Adevarul ca daca arata bine fostul tau prieten, nu prea ai cum sa te abtii, nu?

eu zic sa ramai cu actualul (daca tot e asa perfect si sunt convins ca-l iubesti muuuult de tot... dar probabil ca nu arata asa de bine ca celalalt) si sa mai si calci stramb din cand in cand, ca doar n-o sa-si dea seama prietenul tau de acum. fii fata desteapta!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt casatorit si imi iubesc sotia. dar tin si la o vecina si intr-o zi cand am plecat de la vecina am lasat-o un pic f...a.doar un pic.asta inseamna ca mi-am inselat sotia? ca eu tin si la vecina acum? oare pot s-o iubesc pe una si so lucrez pe cealalta? as fi un pic curvar? ca eu nu vreau sa ma despart?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intilnestete ca amik dar saruturi nu mai da.eu cred ca amicitate intre baiat si fata e foarte rar intilnita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti place asa mult de ce v-ati despartit? totusi parerea me e sa il eviti pe fostul si sa te gandesti doar la actualul iubit din cate spui e perfect deci dc sa pierzi o relatie frumoasa pentru alta care nu se stie daca va dura... daca va veti desparti din nou nu vei suferi pentru celalalt nu iti va parea rau ca ai lasat in urma ceva frumos?