Eu una nu l-as lasa. Am o prietena care a intrat in depresie din cauza iubitului sau. In clasa a 7 a era impreuna cu el se vedeau fiindca el era a 8 a si stateau in aceeasi scoala dar acum ca a trecut la liceu s-au distantat s-au despartit si impacat iar acum colega respectiva vrea sa nu mai vorbeasca cu el sa se desparta incet cu cat mai putina suferinta. Avea momente in care pur si simplu o apuca plansul in timpul orelor pentru ca erau certati. Ei se cearta tot timpul din gelozie de frica sa nu placa respectivul si pe altcineva.
Acum un an jumatate am avut si eu un fel de iubit dar cazul asta e diferit fiindca noi nu ne-am certat niciodata doar inainte sa fim impreuna s-a enervat pe mine fiindca l-am lasat 2 ore sa rataceasca prin padure in timp ce restup grupului se ascunsese in copaci (mdea XD) Si ne-am despartit tocmai de frica asta de a nu ne distanta fiindca el a trebuit sa se mute departe si am zis sa nu suferim asa (mentionez ca a fost o decizie de cuplu nu asa...) Si nu stiu sigur cum se simte fiindca stie bine sa isi ascunda suferinta cand vine vorba de mesaje dar si atunci cand ne vedeam des stiam cand s-a certat cu tatal lui (care era cam alcoolic) dar asa nu imi mai dau seama si parea deprediv ultima oara cand l-am vazut.
Eu iti zic sa ti relatia si sa incerci sa ierti cat mai des fiindca baiatul adta te iubeste. Daca nu te-ar iubi nu ar mai plange pentru tine si ar lasa-o balta. Nu lua relatia asta ca pe un singur episod din viata ta gandeste te ca poate e iubirea viatii tale si ca nu il vei mai lasa.
Numai tu poti lua o decizie in sensul asta. Simptomele lui sunt, cel mai probabil, din cauza emotiilor intense pe care le trăiește.
Fa ce te face fericita. Nu trage de un lucru care nu duce nicaieri si e aceeasi rutina. Mai bine acum decat mai tarziu. Alegerea iti aprtine! bafta!