Pai incearca s-o convingi si tu ca ar fi bine sa-l cunoasca mai bine intai ca n-o obliga nimeni. Si poate o sa-l placa daca nu se intampla asta baiatu poate sa-si gaseasca alta ca nu cred ca sunteti la varsta unor relatii mega serioase.
Ok taly... dar cum sa o fac pe ea sa nu mai viseze la un tip care nici nu stie de existenta ei? ala are iubita, a plecat la facultate si nu mai are treaba cu orasul nostru...
Eu as zice macar sa faci incercarea...nu pierzi nimic si el la fel... poate asa se lamureste despre ce e vorba... e imperativ ca discutia sa se poarte intr-un mod finut...cu mult tact pentru ca ea s-ar putea simti lezata daca i-ar spune adevarul(stim cu totii ca doare), si anume ca el nici macar nu stie de existenta ei, si in plus nici macar nu trebuie sa iasa prea mult in evidenta pentru moment ca sa nu para prea "fortat"ca sa spun asa...deci concluzia ar fi... daca iubesti, dragostea nu se obtine asa usor, nu ti se pune pe tava, trebuie sa muncesti ca sa o ai...si in cazul lui cea mai indicata solutie ar fi sa-i arate ca el e cel mai indicat pentru ea...prin gesturi tandre, prin intelegere, poate daca ar incerca sa-i fie intai amic... i-ar fi mult mai usor sa se apropie de ea pentru ca nu poti trai toata viata iubind o himera, si mi se pare absolut normal ca oricat ar fi ea de indragostita sa deschida ochii la un moment dat si sa-si dea seama ca el nu ar trebui sa reprezinte un interes deosebit pentru ea...si ca "postul s-a ocupat deja"... dar problema e mai mare cand femeia se indragosteste de o inchipuire...trebuie in primul rand sa aiba foarte multa rabdare cu ea daca o iubeste intr-adevar, din truda lui de a fi intelegator si de a o sprijini va culege roadele mai tarziu...bafta!
Am patit si eu ceva de genu dar mie mi-a trecut in timp asta dupa ce mi-am dat seama ca suntem prea diferiti si am trecut peste asta cu ajutorul altei iubiri. uneori merge alte ori nu...sa uiti o iubire cu ajutorul alteia.acum nu stiu sigur cata iubire are ea pentru acest tip care mai mult (cred eu) e prototipul persoanei ideale si a facut o obsesie din asta. poate e mai mult capriciu.pentru ca nu il poate avea si asta o tine pe jar... dar si daca ar fi cu el prin absurd ca el nu ar mai avea prietena...prietena ta la vreo cateva saptamani s-ar plictisi de el.sau exista si posibilitatea ca el sa nu o ia in serios si sa o considere o joaca...presupun ca daca el e la fac si pr ta are cam aceeasi varsta .deci nu mai e o copila si poate sa trateze situatia cu destula maturitate...si mai mult ca sigur a facut o pasiune pentru el. din mom ce tu spui ca nu au nici o tangenta. ea nu il cunoaste pe el ca om, caracter, personalitate. poate stie de el din auzite.prieteni si altele dar pe el fata in fata nu il stie. ceea ce poate o tine legata de acest tip e indiferenta lui si faptul ca nu se cunosc... poate ca prietenul tau care tine la ea ar trebui sa o trateze cu un pic de indiferenta asta in cazul in care ea stie ce simte el pentru ea.si imposibil daca u spui ca o place cu adevarat. din mom ce ea stie asta .se simte oleca sigura pe ea si de aia nu ii atentie( poate ai facut si u asta asa cum fac fetele de obicei .incercam s ne facem prietenii gelosi) poate ca de asta are nev pr ta pentru a se trezi din stare ei de visare... ea nu ii va da atentie prietenului tau atata timp cat nu se simte amenintata.si in cazul in care chiar nu il place daca il va vedea schimbat ca si atitudine in privinta ei ...isi va pune niste semne de intrebare...ar putea inceraca prietenul tau sa fie cel mai bun amic prieten al ei.insa daca amicitia asta devine prea puternica dupa aceea ea sa nu il poata vedea ca un posibil iubit ci sa ramana in continuare amicul ei...nu stiu sa incerce faza cu indiferenta o perioada. poate merege sau incercati sa ii stricati imaginea acelui baiat de care ea e indragostita .aratatii si alta fata a lui decat ceea creata de ea...mult succes amundurora.si daca vrei dupa finalizarea situatie s ne spui cum a fost...bafta!
Spune-i ca o incercare nu strica...si daca incearca sa fie cu el...nu are nimic de pierdut