| iuliana40 a întrebat:

Am si o problema. Ok in italia o fatta care mi-a umblat prin lucruri a gasit un bici, catuse cu blanita, 3 prezervative si si o zgarada.Frate si aia s-a dus si le-a spus tuturor.
Ok ce trebuie sa le fac ca sa inceteze prietenilor?
Va rog nu ma criticati toata lumea va avea o viata sexuala sustinuta de chesti >:"

Răspuns Câştigător
| clovnul a răspuns:

Pai. inseamna ca te critici chiar thu daca iti pare asa de rau ca ti-a descoperit micile tale secretebig grin eu zic sa privesti lucrurile alt fel.winking si sa poti sa-i dai peste nas...winking (poate e geloasa ca tu ai si ea n-are) cine stielaughing oricum ar trebui sa vorbesti cu ea nu cu ceielalti prieteni la care trimite barfa.winking ii poti spune in felu urmator.winking e viata mea intima si nu te priveste pe tinewinking iar daca ai niste prieteni destul de capabili sa inteleaga asta nu cred ca e o situatzie complicata. din potriva chiar ea poate sa pice de "fraiera"! succes.
P.S. poate imi spui si mie ce senzatzii ai smug cred ca e caterincahappy

3 răspunsuri:
| R_8074 a răspuns:

Nu te critic deloc. Daca ai jucarii sexuale care e problema? Si eu vreau sa folosesc catuse si bice si toate astea cu prietenul meu. De prezervativ nici nu se mai pune problema. Ea a fost nesimtita. Nu trebuie sa cedezi in fata celor ce fac acum misto de tine, trebuie chiar sa le vorbesti pe un ton dur sa vada ca nu au de cine sa faca misto. Si lucrurile astea ai putea sa le tii intr.un loc mai discret. poti chiar sa.ti iei un fel de cufar cu cheie si sa tii cheia mereu la tine sa fi sigura ca nu iti mai umbla nimeni.

| clovnul a răspuns:

Eu ti-as da alt sfat sa o completez pe R daca ei rad de ei nu le arata ca pe tine te enerveaza chestia asta ca rad de tine. si incearca sa pari mai nepasatoare.ba chiar cand ii vezi ca deschid subiectu. sa le povestesti thu o experientza cu accesoriile tale. de ex" odata sti ce am patit am pierdut cheia de la catuse si chestii de genu" adica sa le arati ca nu te deranjeazawinking succes. sper sa reusesti

| Cristina300798 a răspuns:

Draga mea, eu propun ca tu sa incerci sa ii explici ca:
1)Ea nu avea ce sa caute in lucrurile tale.
2)Daca tu ai aceste lucruri nu este un eveniment senzational sau nemaivazut de care trebuie sa stie toti.In plus cum ai zis si tu toti o sa avem o viata sexuala iar daca unii prefera aceste ''jucarii'' nu inseamna ca trebuie sa stie toata lumea sau ca cel care imprastie zvonul este interesant.Fiecare are dreptul sa faca ce doreste si nimeni nu are dreptul sa se bage si sa judece...
3)Daca a imprastiat zvonul nu inseamna ca va fi,vezi Domne, ''miss popularitate'' pentru asta.
Sper ca te-am ajutat, iar daca cumva deja le-a zis tuturor, iar ei rad de tine spune-le ca fiecare are voie sa faca ce-i place si ca ei nu au dreptul sa judece si n-au de cat sa rada cat vor.

Întrebări similare