Păi tu vrei să alegi până la capăt în virtual?
Virtualul te ajută eventual pentru "first contact" dar ca să faci o alegere, obligatoriu trebuie să te intâlnești cu persoana/persoanele reale.
Iar atunci ai toate instrumentele la îndemână să poți alege.
Păi asta face noua generație.
90% dintre ei trăiesc mai mult în virtual. Unii intră în sevraj când pică netul 1-2 ore.
Când se ridică de la calculator și intră în lumea reală, sunt retrași, introvertiți, timizi, depresivi.
Așa că... trecut de rahat am avut, prezent de rahat avem, bine măcar că n-avem niciun viitor.
Fizic e primul punct, dar nu singurul. Degeaba arată bine dacă e cocalar. În general femeile sunt mai căutate pe site-urile de genul și ele aleg cu cine vorbesc. Totuși cel cu care vorbește virtual trebuie să aibă un profil atractiv, și nu mă refer la aspectul fizic ci la detalii, și trebuie să știe conversa, îți garantez că unu cu "ke faci păpuşik" nu prea are şanse.
Da, esti superficiala daca alegi dupa fizic. Nu alegi nici dupa suflet, ca nu-i cunosti. Solutia? Nu mai cauti pe net, si incerci o chestie, am auzit de ea de la un bunic, ii zice "realitate". E ceva straniu, dar ai putea sa incerci. Daca te simti in pericol, iei repede telefonul si o parasesti.
Când o să înțelegi că fizicul contează? Suntem ființe vizuale, nu supranaturale să vedem suflete.
Nu cu ochii fizici, dar sufletul tau vede alt suflet. Iubirea e intre suflete, nu intre corpuri.
Ești prea utopic
O fata în mediul virtual alege după mesaje, după descrierea profilului, după cum arata. Eu am încercat demult chestia asta văzând ca și cei din jurul meu invearca dar nu m-a prins deloc, mi se părea totul straniu, nu era nimeni care sa mi se para normal. Deci metoda asta nu e pentru oricine. Dar am prietene care și au făcut relații prin intermediul internetului. Ele se uitau la poze sa fie drăguț, se uitau la descrierea lui, apoi conversațiile, dacă le plăcea se întâlneau și real. Una din prietene care nici ea nu era vreo frumusețe dar era acceptabila, l a ales pe un tip urâțel și mult sub ea ca educație dar i-a plăcut asa cum era pentru ca se simțea foarte singura și relația a mers pana la urma în sensul ca s au căsătorit.
Mai fata eu zic sa faci putin misto de ei, Oricum sunt batuti de Dumnezeu daca sunt pe site-uri de matrimoniale.tu macar ai un motiv ca esti acolo. Dar ei? Dacã ar fi barbati adevaratati nu ar avea ce cauta pe acolo.
Nu credeam niciodata ca e asa greu sa fi fata, nu fac misto de ei, nu le promit nimic, e doar un studiu social
Foarte greu, atata atentie cata primesti mai ca ai orgasme cat esti de dorita
Buna asta ))))))))))))) din pacate nu prea sunt tipi frumosi