Nu cred ca intentia ei e sa te faca sa suferi.Pur si simplu vrea sa te tine ca un plan B.In cazul in care nu-i merge ce si cum,sa se intoarca la tine avand multe avantaje dupa cum ai spus, mai ales materiale.
Cel mai bine ar fi s-o lasi in pace, nu-i mai raspunde, n-o cauta.Pur si simplu fa in asa fel incat sa se simta ca pentru tine nu inseamna decat o alta fata, fara nimic special.
Cea mai mare greseala ar fi s-o primesti inapoi.Vei suferi mult mai mult.Nu te merita!
Am rezolvat problema. S-a confimat ca are pe altul. Am sunat-o si i-am zis tot ce aveam la gura. Acum este definitiv, bine ca am scapat de o asemenea taratura.
Daca nu va merge relatia, in mod sigur te va cauta.Procedeaza la fel!
Ms pentru fundita.
Ai avut dreptate. I-a dat ala papucii imediat dupa ce a aflat ca ea inca nu se despartise de mine. Acum se roaga de mine, sa o iert, si imi promite marea cu sarea. A uitat cum imi vb dupa ce am aflat de ei 2, mi-a vb ca la ultima carpa.
Nu te injosi sa procedezi la fel.prin vorbe urate. Ignor-o pur si simplu!
Ma bucur ca te simti "invingator"!
Vezi-ti de viata ta, singur, fara ea. Daca se va intoarce, istoria se va repeta.
Pai daca nu zice ca nu are pe cineva, si si-a schimbat comportamentul, tu ce crezi?
Probabil ca acum testeaza apele, sa vada cum te comporti, daca ala e mai bun ca tine, cat de gelos devi, etc.
In locul tau m-as comporta cu ea cum se comporta ea cu tine. Fi rece, misterios, nu o mai baga in seama (decat daca te contacteaza ea). Si obisnuieste-te cu ideea ca it's over.
Daca raspunzi la intrebarea ta de la T/A, dar trebuie sa raspunzi serios, iti vei da seama ce trebuie sa faci
http://www.tpu.ro/trivia-amuzante/eu-sunt-prost/
Vezi-ti de viata si cauta alta fata. E clar ca nu te merita. daca te iubeste si vrea sa fie cu tine vine ea singura la tine. Daca are chef de joaca, de ambitii, de gelozii.o sa-i treaca cand o sa vada ca te pierde!