anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am stat cu o fata ne-am sarutat i-am adus trandafiri si dintrodaca ma poreclit urat si ma jignit de mii de ori dar dupa un sia cerut scuze iar eu am iertato si prin vorbele ce mi le-a spus am realizat ca inca mai tine la mine
si eu mai vreaua sa stau cu e dar imi este frica ca o sa fiu respins si jocnit va rog frumos ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| Neimportant a răspuns:

Bună. Am înțeles problema ta. Din câte am citit, i-ai oferit flori da? acesta este chiar un gest frumos, și dacă v-ați sărutat, asta înseamnă iubire dar când s-a ajuns la jigniri și porecle urâte asta numai este iubire. Te-ai gândit că poate o să înceapă iarăși? mai bine vorbește cu ea serios și află părerea sa, poate tot ce ți-a spus e fals doar să o ierți și să te întorci din nou la ea. Ai grijă să nu își bată joc de tine! Dacă o să se întâmple asta, abandoneaz-o.

3 răspunsuri:
| smile a răspuns:

Buna!
Trec peste faptul ca ai niste greseli de ortografie...Pai din cate spui tu.ai iertat-o.Mai bine ai vorbi cu ea si vezi ce parerea are. Poate tu iti faci prea multe iluzi.
Succes!

| andrey619 a răspuns:

Esti moldovean de vorbesti asa?

| MaxiMe a răspuns:

Eu zic mai întai să înveți să scrii corect! Sincer, dacă un tip mi-ar scrie în halul ăsta nici măcar nu m-aș uita la el. Pentru mine este prima dovadă că nu este prea inteligent!