Pentru un barbat normal nu conteaza daca esti sau nu virgina, insa faptul ca l-ai mintit v-ar putea afeca grav relatia. Precum si faptul ca tu ai avut relatii sexuale cu un barbat cu care ai avut o relatie de scurta durata, nu o relatie serioasa.
Eu cred ca in aceasta situate cel mai bun e adevarul Spune-i de ce l-ai mintit, explica-i care este exact situatia ta (fara exagerari si lacrimi de crocodil) si promite-i serios ca nu-l vei mai minti. Daca te iarta, iti vor trebui ani de zile sa-i recastigi increderea, ani in care va trebui sa-i demonstrezi ca nu-l minti.
Draga mea, sincer acum daca acest baiat te iubeste intr-adevar nu conteaza daca esti virgina sau nu, incearca sa-i explici adevarul si spune-i ca nu ai mintit ca asa ai vrut ci pentru ca ti-a fost pur si simplu rusine sa ai spui.Cu siguranta te va intelege si vei vedea ca ''greseala recunoscuta pe jumatate este iertata''. Bafta.
Dar de ce trebuie sa te feresti de el daca il iubesti... unde e iubire nu trebuie sa fie minciuna...totul trebuie sa fie clar si fara o constiinta incarcata... oricum virginitatea nu conteaza intr-o relatie...degeaba esti virgina si iubesti un badaran care nici nu apreciaza faptul ca esti virgina... iar tu daca il iubesti... spune-i adevarul...in primul rand pentru tine...pentru a nu avea constiinta incarcata cu o minciuna... el daca te iubeste va aprecia adevarul tau si va merge in continuare alaturi de tine.
Spune-i repede adevaru sh poate nu se va inamla nimic nu crezi ca a trecut cam mult timp
?
Sty eu cred ca ai facut o prostie mintindul dar nu este ink tarziu...incerak sa ii explici cum stau lucrurile si daca are ceva pentru tine va incerk sa uite k la i mintyt iar p viitor fi mai sincera .bafta
Sunt sigura k o sa fie dezamagit si poate chiar o sa se supere pe u... pentru ca teo asteptat si u de fapt nu mai esti... asta e nasol tu toti trec peste... multi konsidera k nu mai pot avea incredere
Ceea ce voi spone acum... sincer sh mie mi se pare stupid dar totusi. daca voi face dragoste cu el. dupa aceea va vdea sh el k nu sunt virgina sau?.imi treq mii d varyante stupide...sau daca un b este beatisi da seama k fata nu este virgina?
plzz cat mai multe raspunsuriii