Ce sa faci? Iti zic eu ce sa faci. Sa-i impachetezi papucii, sa le pui si o fundita, si sa ii dai. Cum adica a stat cu tine ca sa o uite pe fosta? Asta inseamna ca a facut si sex cu tine ca sa o uite pe ea?! Tu trebuia sa faci sex cu el cand stiai ca sentimentele lui fata de tine sunt sincere. Parerea mea, uita-l. Nu te merita!
pa, pa.
A vrut sex baiatu iar u i-ai oferit pe tava iti poti daseama dupa comportament ce vrea
Nu cred ca mai ai ce face
Aceasta hotarare a fost luata deja.Partea cea mai proasta e ca tu credeai ca te iubeste si ai facut prostia de a te culca cu el. Poate ca el asta a si vrut
Deci, draga mea ar trebui sa-l uiti si sa fii atenta altadata la sentimentele ce ti le zic altii.
pa pa
Clar! uita'l!
Un exemplu d dat copiilor de... 10-14 ani care pun intrebare stupide ''sa fac sex cu cutarescu''? Copii aici gasiti raspunsul. Fiecare intelege cum vrea din intamplarea asta nasoala
De tine ce sa zic... nasol mai fata acu' ce sa faci baiatu a primit ce a vrut... tu ai ramas cu buza fripta. el a inventat o scuzaa de a te parasii si pam pam tu suferi:*
Uita'l si de acu, sa nu mai faci sex cu cine nu trebuie
Pupiiiiicii:* si Bafta:* Sper ca nu te'am suparat:*
Remusopen întreabă: