Eu sunt de acord cu "noua lui amica". El a gresit si tot el e cel care vrea sa para tare? In primul rand ca tu nu ai nici o vina ca acei colegi ai tai au venit acolo la momentul nepotrivit, dar mi se pare ceva puieril sa nu poti sa te saruti pentru ca te vad alti. Nu trebuia sa faca atata caz din asta si nici sa se desparta de tine cand tu nu aveai nici o vina. Dupa ce ca a facut aceasta greseala, nici nu a avut tupeul sa vina sa-ti spuna el personal ca vrea sa se impace cu tine, a avut nevoie de trimisi pentru a-si expune sentimentele. Nu mai crede tu in teste, pentru ca sunt chestii puierile, nu trebuie sa te iei dupa ceea ce spune un test si nici sa te descurajezi. Chiar daca este vina lui, baga-l si tu in seama, intreaba-l ce mai face, cum o mai duce, poate il vei determina sa te intrebe daca vrei sa va impacati, iar daca nu... adu-i tu vorba despre asta.
Buna
Draga mea, prietena ta are drepatate. Va iubiti dar niciunul nu face primul pas.
Iar atunci cand ai zis,, nu'' l`ai ranit destul de mult.
Du`te intreaba`l in fata daca mai vrea sa fie cu tine si punct.
Si Da. eu cred ca merita a doua sansa
Magdaa, dragut raspuns, dar nu se intampla.acea fata place pe altcineva, si pentru el nu simte nimic (ea este cea mai buna prietena a mea)., Deiia, imi place si raspunsul tau, dar totusi, de ce sa vorbesc eu cu el? sunt eu cea care a gresit? desigur, in viata facem compromisuri, dar nu mi se pare corect sa-l intreb eu. Crisu, chiar mi-a placut raspunsul (esti cea mai aproape de funda). mai astept alte raspunsuri, opinii. etc.
Nu o imi lasa pe colega ta sa vorbeasca cu el, cred ca pana la urma se va lega o "prietenie intre ei". lasa testelee! crezi ca alea iti arata ce simti?
asa, si impaca-te cu el. vezi cum reactioneaza si daca dupa aceea face faze. il lasi. :*
succes :*