Daca ea te iubea tu nu aflai ca e cu altu tocmai ca sa nu te faca sa suferi... deci 1 la mana a vrut sa afli chestia asta 2 la mana singuru leac care exista in situatii de genu este timpul incearca sa cauti o fata diferita cu alt caracter alta fizionomie alta personalitate ca sa nu iti aduci aminte de ea... Peace Omu` Take Care!
Distanta de cele mai multe ori distanta desprate cele mai multe cupluri dar dragostea trebuia sa va tina legati strans eu am prietena bine imi e mai mult nevasta:X da in fine si eu chiar daca as pleca nu cred ca as gasio cu altu si nici ea pe mine
Trebuie sa iti gasesti si tu o fata acolo unde esti tu, cu care sa te poti intalni cand vrei si o sa vezi ca o vei uita pana la urma...mie mi se pare ca ea deja te-a uitat, oricum fetele trec mult mai usor peste o relatie decat baietii(asta daca am2 au avut aceleasi sentimente), dar nici pentru tine nu e sfarsitul, stai linistit in primul rand si gandeste-te ca daca ea a reusit sa mearga mai departe poti sa o faci si tu.Si incearca sa nu te mai gandesti la ea, gaseste-ti o ocupatie sau o prietena, asta daca chiar vrei sa o stergi din viata ta.succes
Multumesc all de raspunsuri! Am acordat funda primului raspuns deoarece este folositor, cel mai rapid si am vazut ca nu are nici o fundita ! Multumesc all de raspunsuri, m-au ajutat foarte mult!
Daca u ai ales sa va despartitidaca o iubeai faceai in asa fel sa nu se simta distanta Dar asa sunteti voi baieti cand e cu alta gata o iubitiDaca o iubesti impacate cu ea caut-o cerei scuze spune-i ca nu a fost hotararea perfecta