| Printesiktha a întrebat:

Am stat pe penisul iubitului meu, amandoi eram imbracati(chiloti si blugi).Pot ramane insarcinata, sa se transfere sperma de pe blugii lui pe blugii mei, sa-mi absoarba chilotii sperma si sa ajunga in vagin? Nu mi-a mai venit ciclul de mult si sanii mi-au crescut super mult. Fara hate, pls.Ma tot documentez si nu gasesc

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

NU! Nu poti ramane insarcinata cu blugii iubitului, chilotii, prosopul, cearsaful, perdeaua, facand sex oral, anal sau laba.
Singurul mod in care poti ramane insarcinata este daca ai sex cu penetrare vaginala in perioada fertila.
Te sfatuiesc sa pui aman sa citesti, inainte sa te joci cu un penis in erectie, ca ala poate sa-ti afca mai mult rau decat bine, ami ales, daca esti fetita mica.

| Printesiktha explică (pentru Violleta2022):

Multumesc mult❤ De o saptamana ma tot informez si nu gasesc nimic folositor

8 răspunsuri:
| LaraClarice a răspuns:

Însărcinată poți rămâne doar daca ejaculează in tine sau introduce sperma in vagin prin alte metode, cu degetul, vibratorul, babana...
Menstruația întârzie din varii motive, răceală, stres, iar pe la 12-13 ani dereglările hormonale sunt des întâlnite.

| Emilian65 a răspuns:

Nu poti fi gravida.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Ei na! Nu-i asculta pe ceilalti care spun ca nu. Eu stiu doua femei care au ramas gravide fara sa se atinga de un barbat.sad

| Justme1997 a răspuns:

Nu e posibil

| GabyT10 a răspuns:

Ca sa ramai insarcinata, trebuie sa aiba loc penetrarea.Stai linistita, nu esti insarcinata.Intarzierea menstruala poate fi din cauza stresului sau a unei dereglari hormonale, in acest caz te poate ajuta un medic endocrinolog.

| noink a răspuns:

Absolut nicio sansa. Sunt atatea femei care se chinuie sa ramana gravide cand chiar fac sex aproape zilnic. Ce ai zis tu e absolut imposibil. Linistita poti vorbi cu mama ta si sa mergeti la un doctor acum cat esti virgina si nu te stresezi ca te-ar prinde ca nu mai esti. Mergeti si vedeti ce e de facut in legatura cu menstruatia ta. Poate ai nevoie de niste vitamine.

| DiegoLeutzu a răspuns:

Nu. Nici o șansă...