Din toti prietenii mei cred ca toti nu sunt asa.Majoritatea ar insela o fata daca ar putea cu o mica aventura si asa sunt majoritatea barbatilor, n-ai ce face. FUNDOI?
Deci doar gayi ştiu să iubească şi-s cuminţi? E posibil şi asta...
Tencs for the compliment ...anyway.
Da-mi o pza cu tine iubire
Too gay for this website, hun.
Pai cum pot sa iti dau aici?
This content is currently unavailable. trimite- mi un link cu poza
Am poza la avatar
Doamne da nu voiam poza cu tine
Eu iiz iceam lui Labyrinth nu tie, fitoaso
Ok scuze nu am stiut la cine te referi
How gay are you? Gayer then me?
Fygujokl
De existat exista, dar nu cred ca o "fitoasa" are sanse la un astfel de baiat.
Doamne ce intrebari pui...
De ce nu te intrebi daca meriti baieti cuminti?
Sau tu te uiti doar la frumusetea exterioara?
p.s Adevarul e ca majoritatea baietilor nici nu au ce iubii.
Dacă eşti fiţoasă fii sigură că niciun băiat nu se uită la tine decât dacă ai ţâţe şi cur, nu pentru o relaţie serioasă. Înainte să arunci cu noroi uită-te la tine şi gândeşte. Fiecare are modul său de a percepe lucrurile, întrebarea ta e prostească şi superficială.
Ori unde sunt baieti si cu toti gresim de la ori ce natiune asa ne-a creat dumnezeu inperfecti n-are ce facem cu toti gresim si cu toti avem probleme.
Multumesc frumos pentru raspuns. ma bucur ca exista si persoane politicoase nu ca cei de sus
sa iti raspund cu o intrebare Dar fete exista frumoase cuminti si care sa stie sa iubeasca (persoana nu banii )? Nu exista perfectiune in lume
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,eu am parte de un baiat cuminte, care munceste din greu pentru ceea ce vrea sa faca si da, este si frumos, cel mai frumos
Dar in Romania exista fete cuminti, frumoase si care sa stie sa iubeasca? Nu. Asa ca, nici baieti nu sunt.