| AnaGabitza95 a întrebat:

Am terminat cls a 8a si as vrea ca impreuna cu, colegii mei in ajunu`craciunului sa-l vizitam si sa-i oferim un cadou, dirigintelui nostru.

un coleg a venit cu ideea sa facem o fel de serbare cu toti profesorii nostri. si chiar mi-as dori. am fi din nou impreuna. m-as simti ca in clasa a 8a. adica ff bine.

i-am povestit surorii mele. si mi-a zis ca visez. sa-i mai las pe profesori si pe diriginte ca ei ne-au uitat. sa nu mai fiu asa obsedata de ei. dar eu nu pot. mi-e atat de dor de tot. chiar si de certurile cu profii. de absolut orice. chiar si de pachetelu`primit. imi vreau colegii inapoi crying

credeti ca ar fi frumos sa organizam un fel de serbare. cu o sceneta in care noi sa-i imitam pe profesori, gesturile lor. sa cantam cateva cantecele. sa facem un dans? asta ar insemna inainte de craciun sa fie. cu cateva zile.

am nevoie de ajutor sad

Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

O idee geniala, si sa stii, profii nu-si uita elevii, buni sau rai. Cel mai frumos, ar fi doar sa-i colindati, mai ales ca e vorba de o sarbatoare religioasa.

2 răspunsuri:
| protos87 a răspuns:

Partea cu parodia nu-mi suna bine, e posibil sa fie luata drept insulta. Cu toate ca tie inca ti-e dor de ei, trebuie sa inveti sa treci mai departe. Un gest dragut ar fi daca ia-ti colinda.

| Dragos_9559 a răspuns:

Mie mi se pare o idee foarte faina