Bună! Ai facut sex? numai asa i ti poti da seama de o eventuală sarcină, daca ai facut sex, si a fost ne protejat, atunci mergi la orice farmacie si ia un test de sarcină, i ti faci acasa testul, si daca si in urma testului ai îndoieli, atunci mergi la medic, aici pe TPU nu vei gasi medici. Medicul ca să i ti puna diagnostic, trebuie sa te vadă, sa te consulte, asa pe nv ce sa zicem? Ce vârstă ai? O seară bună. Sarut mînuțele.
In cazul folosirii pastilelor AC ca metoda de protectie impotriva formarii unei sarcini nedorite, cantitatea de menstra rezultata este mult mai mica si se poate intampla ca uneori aproape sa lipseasca sau chiar sa devina inexistenta, deoarece hormonii din continutul pastilelor anticonceptionale inhiba producerea hormonilor feminini (estrogen in special) si din acest motiv de obicei se formeaza un ENDOMETRU foarte slab dezvoltat uneori putand apare si situatia in care aproape lipseste sau chiar inexistent si ca atare si cantitatea de menstra formata, rezultata in urma destramarii endometrului sa fie in concordanta cu volumul/cantitatea mucusului endometrial existent in uter, adica putin, foarte putin, sau in unele cazuri doar cateva pete de sange menstrual. Poti fi linistita deoarece nu poti ramane gravida in cazul in care ti-ai administrat in mod corect pastilele AC. Multa sanatate
Sarcina este asociata sexului in general, nu petelor de culoare maro. Pentru pete avem medici
Citeste si invata.
Nu a fost neprotejat, am fost protejata de anticoncepționale, astăzi a inceput sa curgă si roșu, dar nu in cantități mari. Pot sa ma liniștesc?
Crinagminimouse, nu am inteles la ce te-ai referit cum adica daca nu am avut contact sexual in 1-2 inainte de terminarea blisterului? Adica daca am avut contact atunci si-n pauza de șapte zile numai eram protejata? Acum sângerările arata ca un ciclu normal
Nu ar trebui sa te ingrijorezi.Este normal sa se intample asa, pana la urma anticonceptionalele sunt pastile pe baza de hormoni care inhiba ovulatia si ingroasa mucoasa utrina pentru a nu permite trecerea spermatozoizilor.Nu este nimic anormal in ceea ce ti s-a intamplat deoarece de la aceste pastile pot deregla menstruatia. Daca nu ai avut contact sexula cu 1-2 inainte de terminare blisterului(la ultima pastila) si in pauza de 7 zile nu ai de ce sa iti faci probleme.Si daca totusi crezi ca ai putea fi insarcinata cumpara un test de la farmacie si o sa elucidezi misterul (testul de sarcina are o precizie de 99%). Sper ca te-am putut ajuta.Multi pupici si sa ne tii la curent cu ce se intampla.
Mutubal întreabă: