anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am toate sperantele naruite in dragoste.dar nu vreau sa ma dau batut pana cand voi vedea ca nu mai am nicio sansa..va rog sfatuitima ce sa fac si nu ma criticati pentru ca sunt distrus si asa.nu mai stiu de mine.crying((nu pot sa cred pentru ca la asa ceva nu ma gandeam nici o secundacrying(

15 răspunsuri:
| MisterAnswer a răspuns:

Cred ca sunt in aceeasi situatie ca a ta. Si sincer iti spun ca nu e seara sa nu ma gandesc la ea. Asa se intampla cand iubesti, cam asta e sentimentul. Poate ca singura sansa pe care am putea-o avea si tu si eu ar fi aceea de a incerca sa ne schimbam si sa asteptam... Daca grabim lucrurile nu ajungem nicaieri. Stiu cum e sa nu stii pe unde mergi, sa o vezi zilnic ( in cazul meu) si sa numai fie in bratele tale si multe altele. Rabdare, e tot ce iti pot zice acum.

| iioonnuutt a răspuns (pentru MisterAnswer):

Exact asta traiesc si eu.simt ca nu pot sta fara ea nici un moment.as sta numai cu ea in bratele mele numai cu ea langa mine..chestia asta m.a schimbat f mult.voi avea rabdare pana cand voi vedea ca nu se mai poate..si sper sa nu vad niciodata asta.chiar si atunci voi avea.ata pot sa zic.ca o iubesc cu toata fiinta mea.si vreau sa ii dovedesc.

| NoOrdinaryHuman a răspuns:

Vrei un adevar? Niciun barbat nu stie ce vrea cu adevarat de la o femeie la varsta ta si nici nu stie cu ce se mananca iubirea adevarata.E o faza de moment o sa iti treaca, gandeste-te la viata ta ai abia 18 ani.

| iioonnuutt a răspuns (pentru NoOrdinaryHuman):

Sunt trecut prin multe.nu sunt cescut chiar intr-un mediu cum spui tu.eu nu am fost cum sunt majoritatea..nu ma astept sa ma intelegi.dar iti multumesc de raspuns.

| neutrino a răspuns:

Atat esti de distrus incat iti arde de emoticoane pentru a face impresie artistica. Ar fi bine sa te plangi la alta masa.

| bogdan72 a răspuns:

Am trecut prin situatii de genul asta. Am avut multe chestii care s-au terminat foarte prost, si stiu si cum e sa nu ai nici o sansa.
Cred ca as putea sa te ajut, dar ai putea fi mai clar? La ce anume nici nu te gandeai?

| iioonnuutt a răspuns (pentru bogdan72):

nu ma gandeam ca o voi pierde.ca nu vom putea fii impreuna.nu pot s acred ca tocmai am trecut peste punctul ala de despartire.si vreau sa lupt sa ii arat dragostea mea.

| bogdan72 a răspuns (pentru iioonnuutt):

Pff. Treaba asta e mai urata decat daca nu ai fi avut nici o sansa din inceput.
Ce trebuie sa intelegi in momentul asta e ca daca vei reusi sa rezolvi ceva, cu siguranta nu va fi in momentul asta, sau in seara asta. Nu de alta, dar cu siguranta are si ea nevoie de timp. Incearca cat poti sa te calmezi. Sunt sentimente foarte puternice si nu stiu cat de bine vei dormi noaptea asta, dar e nevoie de timp. Chiar daca te duci maine si ii zici ca nu mai rezisti fara ea, ii va trebui inclusiv ei putin timp sa isi aminteasca de ce te-a iubit si ea la randul ei.
Trecand peste asta, trebuie sa mai intelegi ca oricum le-ai resimti acum, sentimentele astea isi vor pierde intensitatea si relevanta in timp. E totul doar pentru un moment. Daca nu vei reusi si nu vei reusi sa ajungeti impreuna din nou, cel mai bun lucru este sa o uiti, sa te departezi de ea, si ar fi bine nici sa nu va mai intalniti (involuntar, ma refer) prea mult. Am fost indragostit 4 ani de o fata si nu am reusit sa scap de dragoste decat dupa ce am intrat la licee diferite (prima dragoste, eram asa michappy ).

| iioonnuutt a răspuns (pentru bogdan72):

Iti multumesc de raspuns..nu am cum sa o uit nu pot ..in momentul asta nu stiu pentru ce mai sunt pe fata pamantului ca fara ea pentru mine nimic nu are rost.nu o voi uita niciodata..am ajuns sa o iubesc cum nu voi mai iubi pe nimeni.crede.ma te rog.o sa am rabdare pana si cand poate nu voi mai avea nnicio sannsa. ceea ce sper sa am macar o ultima sansa.o sa tot ii dovedesc iubirea mea.

| bogdan72 a răspuns (pentru iioonnuutt):

Ce pot spune... Succes! Iti tin pumnii! Doar nu fa nimic stupid daca nu reusesti.

Răspuns utilizator avertizat
| catalin02 a răspuns:

Baiatu ar fi fost mai usor pentru mine sa iti dau un sfat daca mi-ai fi zis mai amanuntit, dar frate esti tanar(din cate cred) eu iti recomand sa cauti alta.Dar totusi stiu cum e sa iubesti o fata si sa nu ajungi la ea, dar totusi daca ea nu vrea nu o poti forta asa ca eu iti spun incearca macar sa fiti prieteni ca mai mult nu se poate.Bafta

| iioonnuutt a răspuns (pentru catalin02):

Eu chiar o iubesc pe ea, pur si simplu s-a intamplat si nu pot sa ma gandesc macar la alta.
Nu pot sa imi explic, nu am mai simtit asta, e ceva la ea nu pot sa iti explic nici tie cum nu pot sa imi explic nici mie, parca ma cheama la ea, jur ca nu am mai simtit asta.
Pe mine nu ma intereseaza starea ei materiala sau oricare alta, ci o vreau pe ea. este ceva la ea care ma cheama si nu pot sa imi explic, mi-a ramas amprenta ei. Simt ca ea este fata pe care o vreau langa mine toata viata.si vreau sa ii dovedesc astacrying(

| Onisie_Andrei_1994 a răspuns:

Ionut dragule, in primul rand nu esti distrus, in al doilea rand nu exista dragoste la varsta ta doar influente stupide de pe acasa tv. Apuca-te de un sport impreuna cu niste prieteni si te vei simti mult mai bine, bafta

| iioonnuutt a răspuns (pentru Onisie_Andrei_1994):

Varsta mea.ok 18 ani nu sunt un copil retard.stiu ce am iubit si poate voi nu ma intelegeti. vreau doar niste sfaturi la intrebarea mea nimic altceva.