| Coquinetza a întrebat:

Am tot auzit vorba asta, "o femeie trebuie sa stie sa excite un barbat fara sa apeleze la vulgaritate". ce inseamna mai exact o femeie care stie sa excite fara sa fie vulgara?

diferenta consta cumva in mediul in care se gasesc cei 2 (ori in public ori in intimitate), se refera la cum ar fi perceputa de ceilalti femeia?

de exemplu, daca il iau pe iubi de organul genital pe strada, in vazul lumii, sunt vulgara, dar cand suntem noi 2 in intimitate facand acelasi lucru, nu mai sunt vulgara?

sau, se refera la limbajul ei explicit, cum ca l-ar deranja pe acel sensibil, probabil gay?

Inca ceva, scot din ecuatie excitarea prin intermediul mintii, inteligentei, suntem la D/S, si intrebarea se refera strict la excitarea ce implica acte sexuale mai mult sau mai putin subtile.

40 răspunsuri:
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa faca de mancare si sa stie sa te si serveasca :-> Sort in fata si la spate in kuuru golwinking

| Coquinetza explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Daca nu puneai emoticonul ala basinos iti dadeam funda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

True, man. Mi-a fost rusine fata de Coquina sa continui.

| Coquinetza explică (pentru TheImpaler):

Ti-ai sters poza? sad
fundul tau aducea mai multa culoare si happy happy joy joy in pantaloni pe aici...
nu mai lua in seama ce zic dusmanii cu daravelele de la Cernobil!

| TheImpaler a răspuns (pentru Coquinetza):

Lasa ca am pus altawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Coquinetza):

Pai la ce fata aveai si tu normal ca luau daravelele aspect cernobilos. Important e ca tie iti plac mai ales asa.

| Coquinetza explică (pentru anonim_4396):

Nu mai da atata refresh din minut in minut la pagina mea de raspunsuri sa vezi ce mai zic sa ai prilej sa te mai bagi in seama cu mine, ca blochezi siteul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Coquinetza):

Am întrebările tale la urmărire generală.batting eyelashes

| cameleonu05 a răspuns (pentru Coquinetza):

E frumos da nu prea laughing)

Întrebări similare