anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am tot cautat in toate partile raspunsul asta, insa mereu vad foarte multe variante de raspuns.

In afara de prezervativ si anticonceptionale, mai exista si alte metode sigure de protectie? Ideea e ca ne-am cam saturat de cauciuc, dar nici nu vreau sa bage pastile in ea, doar pentru ceva placere in plus.

Ca sa va lamuriti la cat am tot cautat, am gasit printre altele si variante de genul: "daca baiatul face un dus foarte fierbinte, poate ejacula in ea intr-un timp relativ scurt (1 - 2 ore) si sa n-aiba niciun efect."

Ma rog, sper sa aflu niste raspunsuri foarte practice...multumesc anticipat! happy

Răspuns Câştigător
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista nici o alta metoda care sa depaseasca 70. 80% eficienta, asta in cadrul combinarii de metode. Metoda cu dusul fierbinte este cel putin hilara si cu certitudine falsa.
In afara de anticonceptionale, prezervativ si abstinenta, orice alta metoda ridica riscul unei sarcini, risc destul de mare care trebuie luat in considerare. Cred ca cel mai bine ar fi sa discutati problema cu ginecologul care o vede regulat pe partenera ta.

| Floreenofficial a răspuns:

Nu cred ca sigure e bine zis...nici prezervativele nu sunt sigure d`apai alte metode...
dusul n-are nicio legatura
ca sa nu ejaculeze trebuie sa ejaculeze inainte de actul sexual!

| Anca a răspuns:

Ninicuta, nu mai recomanda anticonceptionale pe internet.
Asta o face un medic ginecolog, dupa ce consulta pacienta.

Eu ti-as recomanda plasturii contraceptivi ( pentru ea ) sau inelul contraceptiv - ( functioneaza bine ambele )

| ralucagld a răspuns:

Simplu. faceti dragoste fara prezervativ iar cand simti ca va veni momentul ejacularii o scoti afara happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti ejacula afara.si poti continua actul dupa. daca mai e necesar. dar trebuie atentie.mare.si concentrare maxima. din partea amandurora.

| ninicuta a răspuns:

Nustiu ce poate fi mai precaut decat contraceptive si prezervativul eu inca nu am facut sex pana acum si nu am degand pana la nunta eu stiu numai de acestea metode dar iti recomand ca ginecolog Logest sunt foatre bune pastile complicatii nu sunt.