| Guitarlove a întrebat:

Am tot felul de intrebri pe tema asta. happy
Vroiam sa va cer parerea in legatura cu un baiat. El se comporta diferit cand este cu anumiti prieteni de-ai lui. Avem un prieten comun, care atunci cand este cu el si ma vede pe mine, incepe sa se comporte frumos cu mine, ma impresioneaza... Dar atunci cand esti cu alti doi baieti. se comporta total diferit.Eu il plac si el stie asta.Toti imi spun ca ma place, mai ales dupa semnele care le face.Ma face geloasa... Poate sunt niste intrebari de copii, dar nu stiu ce sa mai cred. happy. Multumesc!

Răspuns Câştigător
cami
| cami a răspuns:

Tipul asta, te place, dar nu poate sa-si calce pe masculinitate.hee hee.bineinteles ca atunci cand este cu baietii...nu vrea sa para indragostit, fiindca ceilalti vor rade pe seama lui...asa-s baietii...mai carcotasi. eu zic sa-l intelegi.chiar daca el se comporta asa, acum na` si eu mi-am calcat pe mandria mea de fata, fiindca niciuna dintre noi nu ar trebui sa-i permita sa spuna nici macar un cuvant urat la adresa noastra, dar barim sa se mai comporte si urat, facandu-ne sa suferim...incearca sa-l intelegi acum, dar daca va avea norocul de o relatie cu tine...atata ii va trebui sa se comporte urat, ca va avea de furca.nu-i asa andreeahee hee?

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sunteti amandoi copii si sentimentele voastre sunt schimbatoare si instabile. Esti prea mica pentru baieti (nu stiu cati ani, dar e clar ca esti imatura), mai asteapta cativa ani pana te mai coci.

| ioanaa a răspuns:

Pai tu nu stii ca baietii in fata prietenilor se dau cocosi?! Si cand raman doar cu tine, sunt niste mielusei. Dar trebuie sa stii ca el, in fata prietenilor, are o imagine, un statut si nu vrea sa-l strice, de aceea se poarta asa. Desi in ultima vreme, baietii mai maturi nu se mai poarta asa.

| want2bMajestic a răspuns:

E una sa t impresioneze si e alta cand se simte in largul lui...adica face c vrea pentru ca ii place d persoanele din jurul lui. s-ar putea ca el sa se comporte frumos cu u...ca sa nu iti schimbi parerea despre el. oricum... uneori ne cam dam in vant cu anumite lucrurihappy

| bibitza a răspuns:

Vb tu q el j intreaba-l ce simte tongue... fara comunicare nu faci nimic... prietenii pot spune multe si tie ti se pot parea multe... ia j vb q elwinking

| Guitarlove explică:

Ai dreptate Cami.hee hee :*

| tukhey23 a răspuns:

Habar n-am, ce rasp sa iti dau happy

| Christine a răspuns:

Mah nici eu nu prea stiu ce rasp sa iti dau. si eu am prieten, dar se comporta l fel si cand e singur si cand e cu prietenii... eu am incercat si am reusit sa ma inteleg cat se poate de bine cu prietenii lui si nu stiu... m-am integrat in grupul lui... incearca si u asta si daca nu merge... vorbeste serios cu el. spune-i k te deranjeaza...kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenia cu tine trebuie sa primeze daca te iubeste.ai ia cineva praful de pe toba daca-ti da atentie cand e cu prietenii? inseamna ca te neglijeaza si e prost crescut, sa ma ierti,