| Hihihihihi1991010202 a întrebat:

Am treaba cu un baiat de aproape 3 luni(inca nu suntem impreuna).nu de mult am aflat ca are inca 2 fete pe langa cu care are contact sexual...cu mine mentionez ca nu a avut niciodata pana acu pentru ca sunt virgina. Pe ambele le foloseste doar cand are nevoie sa se satisfaca intim si cand una nu poate o ia pe cealalta. Fata de mine nu o pus niciodata presiuni pentru a intretine astfel de contact. Credeti ca ma vede la fel ca pe celelalte?

13 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Da, te vede la fel ca pe celelalte. Stai departe de el.

| MihaiFlacaul a răspuns (pentru wildthing):

Rege mai tii minte cand mi-ai imprumutat helicopterul tau scump ca sa scap de pe insula aia din mijlocul pacificului? Mai ai nevoie de el?

| darrio2007 a răspuns:

Daca nu a insistat pe langa tine, inca nu.
Dar va veni si acel moment.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Normal ca asa te vede, este un afemeiat fustangiu, ce cauti tu o fata serioasa virgină cu o lepră ca ăsta? Ce varsta ai?

| Hihihihihi1991010202 explică (pentru CristiDinBucuresti):

18...poate suna ciudat ca la varsta asta inca sunt neatinsa de nimeni...dar asta e adevarul.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Chiar mai specială, ai fi probabil prima lui virgină.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă știi ca are doua fete cu care își satisface nevoile sexuale, de ce accepți aceasta situație? Paraseste-l și găsește un băiat de vârstă ta care sa te iubeasca cu adevărat.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Te vede ca pe o provocare: virgina, trofeu.
Dupa ce te dezvirgineaza, intri si tu in harem. Fii sigura ca o sa afle toata lumea ce si cum ti-a facut.

Din pacate, asta nu e om. E alta specie. Fugi!

| annonimaaaa555 a răspuns:

Da. E dragut cu tine și se comporta altfel pana faceți sex și după și pe tine te ține numa asa. Sa nu cazi în capcana asta proastă

| 1onur a răspuns:

Clar! și are același intenți! și cu tine!

Stai departe de astfel de "oamenii" îți vor face rău ineționat! Nu umbla cu el o săte folosească pentru trupul tău să-și îndeplinească el fantezile lui sexuale! O să-și bagă joc de tine!

Fi fată deșteaptă și precaută! Nu umbla cu astfel de derbedeii în goană după experiențe! de genul! Pe care le are și cu alte fete, femeie o săte folosească apoi o să-și vadă de treba lui!

| Konstantinos99 a răspuns:

Eu cred ca ti ai dat singura raspunsul? "Obisnuita e a doua natura" si mai ales ca ristumul in care a fost obisnuit el se va aplica si la tine. Nu tea asteptat nu ai ce sanse sa dai e prea tarziu. Sti ce inseamna / Gaseste ti un baiat serios si first!

| DenDenX a răspuns:

Te vede și pe tine la fel cum le vede pe cele două.

Eu zic să-l lași..pentru că va face și cu tine la fel