| Hihihihihi1991010202 a întrebat:

Am treaba cu un baiat de aproape 3 luni(inca nu suntem impreuna).nu de mult am aflat ca are inca 2 fete pe langa cu care are contact sexual...cu mine mentionez ca nu a avut niciodata pana acu pentru ca sunt virgina. Pe ambele le foloseste doar cand are nevoie sa se satisfaca intim si cand una nu poate o ia pe cealalta. Fata de mine nu o pus niciodata presiuni pentru a intretine astfel de contact. Credeti ca ma vede la fel ca pe celelalte?

8 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Clar! și are același intenți! și cu tine!

Stai departe de astfel de "oamenii" îți vor face rău ineționat! Nu umbla cu el o săte folosească pentru trupul tău să-și îndeplinească el fantezile lui sexuale! O să-și bagă joc de tine!

Fi fată deșteaptă și precaută! Nu umbla cu astfel de derbedeii în goană după experiențe! de genul! Pe care le are și cu alte fete, femeie o săte folosească apoi o să-și vadă de treba lui!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Normal ca asa te vede, este un afemeiat fustangiu, ce cauti tu o fata serioasa virgină cu o lepră ca ăsta? Ce varsta ai?

| Hihihihihi1991010202 explică (pentru CristiDinBucuresti):

18...poate suna ciudat ca la varsta asta inca sunt neatinsa de nimeni...dar asta e adevarul.

| wildthing a răspuns:

Da, te vede la fel ca pe celelalte. Stai departe de el.

| darrio2007 a răspuns:

Daca nu a insistat pe langa tine, inca nu.
Dar va veni si acel moment.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Da. E dragut cu tine și se comporta altfel pana faceți sex și după și pe tine te ține numa asa. Sa nu cazi în capcana asta proastă

| MihaiFlacaul a răspuns (pentru wildthing):

Rege mai tii minte cand mi-ai imprumutat helicopterul tau scump ca sa scap de pe insula aia din mijlocul pacificului? Mai ai nevoie de el?

| Violleta2022 a răspuns:

Cu siguranta pentru el esti tot o posibila victima cu care isi va satisface madularul din pantaloni, daca esti atat de insistenta, dupa care se va debarasa de tine, asa cum face si cu celelelate femei.
La cate milioane de baieti cuminti sunt pe lumea asta, tu alergi dupa un curvar?