Si eu am termint anul asta a 12 asi am avut si eu de ales intre geografie si economie si am ales geografia pentru ca mi s-a parut putin mai usoara fata de economie, unde acolo tine de probleme si este putin mai dificil.
Acum faci cum crezi tu, gandeste-te bine si la ce crezi tu ca te descurci dintre ele doua alegi una.
Bafta
Din cate zici tu esti la profil economic si ai de ales dintre psihologie, logica, economie si geografie...trebuie sa te gandesti ce materie ti-a placut si care ai facut-o mai mult, dar trebuie sa te gandesti daca ai inclinatii spre aceea materie(spre ex eu nu ma pricep la geografie, dar o retin asa mecanic)...bafta
Alege materia care la iti vine tie mai usor sa te pregatesti, la care ai avut rezultate mai bune. Cauta teste pe net si vezi cum ti se pare ca te-ai putea descurca la fiecare din ele. Nu tuturor li se par dificile aceleasi materii, trebuie sa alegi in cunostinta de cauza.
... si pentru ca ai postat intrebarea la categoria "Dragoste si sex", iti mai dau un sfat: alege materia cu care vrei sa faci dragoste, nu cea cu care vrei sa faci doar sex!
Eu te sfatuiesc sa alegi materia pe care o stapanesti cel mai bine, materia la care stii ca atunci cand te apuci de invatat nu te plictiseste. Eu asa am facut la biologie, tot anul nu am invatat mai nimic si am ajuns in ultima saptamana complet confuz, am inceput sa citesc ceva carti si am reusit ca la bacalaureat sa iau 8, 50 fara sa copiez un cuvant de la cineva, nici n-aveam cum pentru ca erau camere. M-am dat pe mine exemplu, ca sa-ti arat cum a stat treaba in situatia mea, daca iti place una din acele materii nu trebuie sa te omori cu tocitul pentru ca iti intra in cap fara sa vrei, doar vointa sa ai pentru a invata.
Geografia este cea mai usoara dintre toate materiile de BAC, ti-o zic eu. Din pacate eu am terminat clasa a 12-a anul acesta si am avut ghinionul ca la BAC sa iau 5.15 - romana, 5.85-matematica si 6.70-biologie => media 5.90 si-mi trebuia 6 Dar asta este. avand in vedere ca nu m-am pregatit deloc eu zic ca e bine totusi.