| alexyutza a întrebat:

Am trecut prin atatea lucruri triste pentru baiatul iubit si nu inteleg de ce totusi pe zi ce trece, desi incerc sa il uit, de cate ori incerc il iubesc tot mai mult.Mereu imi amintesc de el des stiu ca nu e bine pentru ca stiu ca nu e pentru mine, stiu ca o place pe prietena mea dar tptusi nu reusesc sa il uit, reusesc doar sa il iubesc tot mai mult.

4 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, timpul vindeca toate ranile si poate il iubesti prea mult si e greu, te inteleg; dar ai sa vezi ca cu timpul va fi mai bine, incearca sa il dai uitarii, ai nevoie de vointa, vb cu alt baiat ca mai sunt baieti nu e el singurul.

| S†®£p§¦L§ a răspuns:

Si eu am fost in aceeasi situatie ca si tine. Dar eu am hotarat sa nu-l mai vad. In timpul asta am intalnit alt baiat extraordinar happy si l`am uitat pe celalt dupa care am plans mereu. Fa acelasi lucru ca si mine, chiar daca ti`e greu, "ochii care nu se vad se uita"winking. Si acum nu mai simt nimic pentru el. happy

| tim a răspuns:

Poate la fel pateste si el.

| eugem35 a răspuns:

Incearca sa nu mai te gandesti la el ca la un iubit, fiti prieteni daca el nu te vrea nu mai insista nu este singurul om mai sunt barbati odata si odat o sa intalnesti pe cineva si ai sa iti dai seama ca sunteti facuti unul pentru altu