Multe fete vorbesc fara sa gandeasca... Si oricum, degeaba cautam noi un 'verdict', doar ei stiu toate gesturile, discutiile, etc.
Unele fete pot fi castigate prin 'linguseala', chiar daca e aiurea. Ar putea incerca prietenul tau, sa o ia mai in serios. Dar repet, daca in astea 5 luni, ei doar au vorbit, nu s-au intalnit, nu au petrecut ceva timp impreuna fizic (nu pe net, sau mai stiu eu ce), nu are rost sa mai vorbim de relatii. Ce e interesant de vorbit, se petrece la inceputul relatiei, apoi conteaza mai mult gesturile, intamplarile petrecute in 2. Daca prietenul tau e undeva la munca pe afara, iar cele 5 luni s-au consumat vorbind pe net cu fata respectiva, normal ca au trecut de partea interesanta de vorbit, si au ramas amandoi... Cu perna in brate. Fata e prima care s-a trezit la realitate.
Depinde... Cati ani au cei doi, ce inseamna astea 5 luni de 'vorbit', cum mergea relatia inainte de pauza, asta daca era o relatie.
Eu zic ca fata s-a plictisit de respectivul, si i-a dat papucii cat de simplu a stiut.
Fata a zis ca ii place sa vorbeasca cu el, si ca ar incerca o relatie cu el, si multe altele care aratau ca tine/si ca vreau o relatie cu el.Dar a actionati in antiteza cu ceea ce a spus, gen, ce am scris mai sus.
Pai in 5 luni, au vorbit, ambii voiau relatie, dar nu au ajuns sa aiba una.
Poate a stat baiatul prea bleg, iar fata s-a saturat sa astepte sa faca el pasul, si si-a pierdut interesul.
Nu e bleg,e prieten cu mine, nu am prieteni blegi.
Ea a zis una, si a facut alta, asta e ideea Au 25, 26 de de ani, la varsta aia banuiesc ca stii ce vrei de la o relatie, nu? Daca tii la cineva, nu renunti asa usor, ca nu gasesti persoane de acelasi tipar cu tine pe orice strada.Eu cred ca ea vorbeste fara sa gandeasca.
Multe fete vorbesc fara sa gandeasca... Si oricum, degeaba cautam noi un 'verdict', doar ei stiu toate gesturile, discutiile, etc.
Unele fete pot fi castigate prin 'linguseala', chiar daca e aiurea. Ar putea incerca prietenul tau, sa o ia mai in serios. Dar repet, daca in astea 5 luni, ei doar au vorbit, nu s-au intalnit, nu au petrecut ceva timp impreuna fizic (nu pe net, sau mai stiu eu ce), nu are rost sa mai vorbim de relatii. Ce e interesant de vorbit, se petrece la inceputul relatiei, apoi conteaza mai mult gesturile, intamplarile petrecute in 2. Daca prietenul tau e undeva la munca pe afara, iar cele 5 luni s-au consumat vorbind pe net cu fata respectiva, normal ca au trecut de partea interesanta de vorbit, si au ramas amandoi... Cu perna in brate. Fata e prima care s-a trezit la realitate.
Lasa-ma sa vad daca imi merge combinatia cu altul si daca nu merge ma intorc la tine!))
Fete ieftine ce sa le faci?
R100 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: