| andra4u a întrebat:

Am un baiat din scoala care imi place! O data la ora de engleza vorbeam despre el si profesoara ne"a mai zis cate ceva si ea are ore si cu el si i"a zis ca are fane la noi in clasa, dand si nume! Apoi am vorbit cu el de pe un alt id, si i"am zis, mai mult asa in gluma, ca sunt o admiratoare si i"am aratat ca stiu destule lucruri despre el si m"a facut obsedata.Cand am intrat pe mess ä zis ca si-a dat seama ca sunt eu si äpoi nu a mai scris nimic.La teatru am stat pe acelasi rand si ma uitam din cand in cand si privirile noastre s-au intersectat de vreo 3 ori! As vrea sa vorbesc cu el pe mess dar nu ne cunoastem mai deloc, l"am vazut de vreo 3 ori si sunt genul de fata care nu imi place sa insist in fata unui baiat! Astept sfaturi! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| LoveJames a răspuns:

Daca si el te-ar placea sunt sigura ca nu te-ar face disperata... dupa parerea mea as renunta la el.Asta e parerea mea. Daca tie iti place atat de mult incat sa nu poti sa renunti...nu stiu

2 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Mai incearca sa intri in vorba cu el... daca vezi ca te face tot obsedata sau nu vobeste cu tine atunci lasa-l. nu are niciun rost sa te rogi de el ca mai sunt baieti pe lume.

| ღSคภ๔яค a răspuns:

Pai si eu am avut aceeiasi problema in clasele mai mici.Normal ar fi ca baietii sa faca lucrurile astea sincer.Iti dau un sfat. mai inceaarca cel mult o saptamana cu el si afla daca te place. daca nu lasa-l ca are prea multe fumuri si fite in cap.ar trebui sa-ti zica ca un barbat daca te place sau nu. Pur si simplu intreaba-l asta.,, Ma pplaci'' daca zice da incercati sa mergeti intr-un loc dragut si sa povestiti. Daca zice nu zi si u pa-pa si ne mai vedem la scoala.Nu trebuie sa stai dupa el pana la urma mai sunt baieti pe lume frumosibig grin