Uou! ce demonstrezi? ca ii sti fiecare pas, ca stii pe unde a trecut, ce face si chestii de.astea? evident ca te crede obsedata daca tu faci asa.si eu in locul lui la fel as crede, chiar daca nu ar fi asa.nu stiu daca te place, sincer ma cam indoiesc de asta, din moment ce te. a facut obsedata stiind ca esti tu.ar trebui sa fii mai distanta, mai rece, sa. l ignori, dar in acelasi timp sa incerci sa. l faci pe el sa vina la tine.
Ahaa.inteleg acum.Lasa-l pe el sa faca primul pas, daca el te iubeste cu adevarat va lupta pentru tine si va face primul pas.
Lasa-i putin spatiu baiatului totusi, pentru ca s-a simtit in putin timp ca si cum cineva i-a luat tot aerul din camera.Nu-i da impresia ca esti obsedata ca se va speria si va fugi de tine, ci incearca sa-i demonsterzi caldura, respectul si rabdarea ta.Nu-i arat ca esti agitata ci stai calma si putin indiferenta.
Pur si simplu, nu trebuie sa fii timida. Spune-i tot ce simti; Poti nu stiu ...sa-i atragi privirea, sa te uiti insistent la el; sa il faci sa innebuneasca dupa tine. Ai grija la gesturi, mimica, tot.
Numai bine
Asteapta sa faca el primul pas.Nicidecum tu. o sa creada ca esti. obsedata din nou