Fa ceea ce crezi tu ca e mai bine sa faci tinind cont de toate detaliile(virsta ta/virsta lui/interesele tale la moment si/sau principiile tale morale/daca la moment ai nevoie sa te implici in vreo relatie sau nu.etc.).Fa ceea ce-ti dicteaza creierul si intuitia.Dar mai intii de toate pur si simplu nu fa nimic prea exagerat, analizeaza ce prezinta baiatul si cu timpul vei intelege de ce ai nevoie.Bafta!
Buna, Anca!
Daca nici tu nu stii daca il placi, cu ce crezi ca te-am puta ajuta noi? Noi nu putem fi omniscienti langa tine si inima ta, insa tu esti tot timpul. Daca il placi, numai tu poti decide!
Pa, pa!
Sa stai si sa analizezi putin situatia si sa-ti dai seama daca iti place sau nu de el. Daca iti place de el ii poti spune direct pentru ca te place si el, daca nu iti place atunci ignora-l sau nu-i da importanta.
Bună!
Şi noi cum putem să te ajutăm? Eu spun că dacă nu eşti sigură de sentimentele tale, nu continua. Vă veţi răni reciproc şi nu veţi ajunge deloc într-o situaţie prea plăcută.
Va multumesc cred ca o sa stau sa ma gandesc mai bine.o sa va spun curand ce am decis
Bananacantareata87 întreabă: