| Roberta00 a întrebat:

AM un baiat in clasa de care imi place. Ma atrage ceva la el.Cred ca si lui ii place de mine.Problema este ca e prostul scolii si ma gandesc ce vor spune altii despre mine daca recunosc ca imi place de el? Sa-i dau sau nu o sansa?

Răspuns Câştigător
| Jony123 a răspuns:

Ce copii sunteti, ce conteaza ce zice lumea daca va placeti unu pe celalalt, puteti sa tineti relatia secreta oricum. Eu zic ca merita totusi macar o sansa... Adica ce vina are el ca ceilalti il iau la misto, ei sunt fraerii!
Sper ca team ajuat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

6 răspunsuri:
| Alex_1359 a răspuns:

Daca'ti place de el si lui de tine normal ca conteaza sa ii dai o sansa happy stai cu el, nu te lua dupa gura lumi bafta

| TitiDrLove a răspuns:

Conteaza ce parere au altii despre atine/el? ajuta-l sa isi schibme imaginea. big grin

| laure_3087 a răspuns:

Dai o sansa. Atata timp cat va placeti ce rost are sa asculti ce zice lumea... Si eu am fost cu o fata de care mi-a placut era mai uratica dupa altii ( phbbbbt) dar nu le-am dat atentie tongue. Noroc!winking

| ShowTim3 a răspuns:

Mama ce urat suna... prostul scoliilaughing puteai sa zici ca e cel mai prost din curtea scolii, nu conteaza, nu stiu ce intelegi tu prin prostul scolii, poate ca face panarama multa (asta se schimba usor ) daca se face ca e prost poti sa il schimbi, daca nu se face ca e prost... mai greu dar poti.
In plus daca tu esti populara, il salti pe el, deci nu va mai fi prostul scolii, oricum cei de genul "prostul scolii " nu le prea pasa de parerea celorlalti... daca se prefac ca sunt prosti, de aia se si prefac.

| danifx2 a răspuns:

Ma vai va auziti cand postati?(intrebare retorica)
ma ai specificat ca iti place de el si ce alegi o viata privata o relatie sau un anturaj nenorocit plin de tradatori?
daca rade anturaju de tine pentru ca nu fumezi iei prima tigara si fumezi?
daca rade de tine pentru ca inveti u nu mai inveti
Proverbu: "Oricine merita o sansa."

| Shine_1620 a răspuns:

Tu stai cu prostul scolii?laughing
LOL
treaba ta daca te atrage ceva la el rolling on the floor))))