Ce copii sunteti, ce conteaza ce zice lumea daca va placeti unu pe celalalt, puteti sa tineti relatia secreta oricum. Eu zic ca merita totusi macar o sansa... Adica ce vina are el ca ceilalti il iau la misto, ei sunt fraerii!
Sper ca team ajuat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Daca'ti place de el si lui de tine normal ca conteaza sa ii dai o sansa stai cu el, nu te lua dupa gura lumi bafta
Conteaza ce parere au altii despre atine/el? ajuta-l sa isi schibme imaginea.
Dai o sansa. Atata timp cat va placeti ce rost are sa asculti ce zice lumea... Si eu am fost cu o fata de care mi-a placut era mai uratica dupa altii ( ) dar nu le-am dat atentie . Noroc!
Mama ce urat suna... prostul scolii puteai sa zici ca e cel mai prost din curtea scolii, nu conteaza, nu stiu ce intelegi tu prin prostul scolii, poate ca face panarama multa (asta se schimba usor ) daca se face ca e prost poti sa il schimbi, daca nu se face ca e prost... mai greu dar poti.
In plus daca tu esti populara, il salti pe el, deci nu va mai fi prostul scolii, oricum cei de genul "prostul scolii " nu le prea pasa de parerea celorlalti... daca se prefac ca sunt prosti, de aia se si prefac.
Ma vai va auziti cand postati?(intrebare retorica)
ma ai specificat ca iti place de el si ce alegi o viata privata o relatie sau un anturaj nenorocit plin de tradatori?
daca rade anturaju de tine pentru ca nu fumezi iei prima tigara si fumezi?
daca rade de tine pentru ca inveti u nu mai inveti
Proverbu: "Oricine merita o sansa."