| frumixxxbubulina a întrebat:

Am un baiat la mine in clasa care ma place iar eu nu-l plac.El mi-a trimis un milion de poezii de dragoste deja e prea disperat cum fac sa scap de el. A nu am mentionat ca am si prieten

Răspuns Câştigător
| BLeur a răspuns:

Bunăăă.

Cum să scapi de el? Pur şi simplu, îi spui să te lase în pace, ai dreptul să trăieşti liber, spune-i lui prietenul tău, actual că nu te lasă în pace să rezolve el probleme acestea ca între băieţi, ştie el cum.
Dacă e disperat, îi trece..nu-l mai băga în seamă, lasă-l în pace, respinge-l. happy

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : d3l3t3r98

| Xtadelo a răspuns (pentru BLeur):

Sa-i spuna iubitului? Ma intreb cum o sa rezolve el problema ..asa ca intre baieti. thinking laughing

| BLeur a răspuns (pentru Xtadelo):

Oare cum laughing, simplu şi uşor îi spune : " Dacă nu o laşi pe prietena mea în pace, s-ar putea să ne certăm. ", cu frumosul. Dacă tot nu înţelege, un capac poate rezolva oricând problema.

rolling on the floor

Da..cam aşa e în ziua de azi rolling on the floor. Că şi eu fac acelaşi lucru whistling.

Ma gandeam eu ca vorbesti din propria experientawinking

batting eyelashes :*

| frumixxxbubulina explică (pentru BLeur):

Sincer asa s-a intamplat numai ca nu a fost doar un simplu capac si tot na inteles

| BLeur a răspuns (pentru frumixxxbubulina):

Înseamnă că îi trebuie o bătaie bună.happy

12 răspunsuri:
| diavolitadulce a răspuns:

Pai spune-i lui asta. adica ii poti spune ca ai prieten si ca daca tine la tine nu iti va strica relatia. incearca sa nu il ranesti. spune lucruri frumoase despre el si sa nu isi piarda increderea caci va gasi fata potrivita. sper ca te-am ajutat

| frumixxxbubulina explică (pentru diavolitadulce):

I-am zis multe lucruri frumoase sa nusi piarda increderea in sine dar el crede ca il plac

| schmoll a răspuns:

Pai ignora-l pana la urma se va plictisi, nu-i spune rastit ca nu iti place de el, ca sa-r putea sa-l ranesti, si sa isi piarda increderea in sine

| Pawker a răspuns:

Pai spune-i in fata ca ai prieten si ca poeziile lui te deranjeaza. Apropo, in cazul in care nu aveai prieten l-ai fi refuzat?