Dacă el nu comunica și nu asculta ce are ea de zis înseamnă ca nu e implicat în aceasta relație! Și cel mai bine ar fi sa o ia pe drumuri separate!
Problema fetelor e ca pun prea mult pe emotional uneori si ignora contrastul, ca el s-ar putea sa nu spuna anumite lucruri pentru ca asa e el si isi exprima sentimentele altfel sau pentru ca are anumite inceritudini in privinta ei ( poate e chiar surprins de deschiderea ei).
Sexul fara afectiune indica faptul ca ori el are o problema si nu stie cum sa o trateze, ori chiar nu se simte atras de ea, in timp ce ea isi doreste prea mult de la o relatie cu beneficii. Apropos, stiati cu unii ( mai ales baietii) suntem concreti si daca ai zis ca strict prieteni sau strict cu beneficii, atunci nici ca vezi mai mult?
Deci probabil ca ea sa fi visat la o sansa, el a zis merci, a respectat regula si nu stie ca ea asteapta mai mult, stie doar ca fetele sunt mai emotive.
Introvert? Eu zic sa faceti o analiza mai adanca, pentru ca degeaba gandeste inside fara sa exteriozeze daca nu are si partea emotionala dezvoltata ( poate e un pur ganditor si il doar in cot de ce simte persoana de langa). Mai e cumva si foarte dedicat carierei si e abia inceputul? Mi-e teama ca il intereseaza mai mult cariera decat excesele de afectivatate din partea unei tipe de care nu mai scapa.
Ceva imi spune daca nu cumva are cumva tipul si vreo problema gen teama de esec, traume, iar pe dea alta parte tipa sa nu fie cu prea multi fluturasi in stomac.
Dacă ea a insistat în mod sigur el a acceptat doar de gura ei.
Nu se poate aștepta la mai mult de atât.
Asta e trista realitate.
Nu există iubire. Din nici o parte.
Eu sunt de părere ca prietena ta trebuie să învețe să comunice! De ce? E foarte simplu dacă acum nu e capabilă să-și exprime dorințele nu va fi niciodată indiferent dacă e cu acest băiat sau cu altul, concluzia este ca până nu învață să comunice nu va fi fericita niciodată, daca ea nu îi comunica partenerului care e problema el nu poate ghici ca doar nu e Merlin
Păi faza e că ea i-a cam spus tot de la început, ea a început tot, dar ea susține că el e tăcut și nu vorbește sau cel puțin nu-i vorbește așa cum ar vrea ea. Adică mai pe scurt ea nu se simte iubită de tipul ăsta și nu îi arate iubirea prin gesturi pe când ea face lucrurile așa. Eu i-am spus că e paranoică și vine totul din traumele ei din copilărie, dar când mi-a povestit despre experiența ei sexuală mi-a apărut un semn de întrebare, acum îți dai seama cum ar fi să-i dau eu sfatul, care nu am avut nicio relație și habar nu am cu ce se mănâncă, să-i spun să-l lase, doar că mi-a mărturisit ea treaba aia și mie sincer intuiția asta îmi spune în momentul de față. Că poate acolo nu e chiar iubirea aia, pentru cine nu crede în iubire, hai să spunem zvâcul ăla, de ți-ai dori să fii complet acolo cu omul ăla, deoarece te întoarce pe toate părțile. Oricum în final sunt conștientă ca ea va alege singură și va vedea dacă vrea să aleagă tipul sau despărțirea. Eu am sfătuit-o pe tras de orice ar fi acolo, relație sau simplă pierdere de vreme. Sper că am sfătuit-o bine.
Dacă el nu comunica și nu asculta ce are ea de zis înseamnă ca nu e implicat în aceasta relație! Și cel mai bine ar fi sa o ia pe drumuri separate!
Din moment ce nu cunoastem toate datele problemei, mai mult, intrebarea nu e pusa nici de persoana in cauza ne este destul de greu sa analizam in profunzime ascazul, cu atat mai mult sa exprimam o opinie pur obiectiva! Cel putin, mie, imi este greu!
In plus, ai mentionat cuvantul " sex " si "beneficii trecatoare". Care ar fi acele beneficii trecatoare?
Prin curtat, la ce anume te referi?! La facut / determinat cumva sa se indragosteasca de ea? Sau ea a aplicat " metoda cuceririi sexuale ", asupra lui?
Cum s-a produs curtarea, din partea ei?!
( Intreb asta, doar pentru ca prin ce metoda il castigi, prin aceea il vei si putea pastra! - daca e vorba de sentimente, e ok, dar daca e vorba DOAR de sex, si atat!, atunci ea deja la pierdut! )
La început era doar o relație sexuală pentru că tipul ăsta era prietenul cel mai bun al fostului ei și nu doreau să-l rănească.
De unde stii ca el DOAR A CEDAT, SI ATAT? DACA EA TOT A INSISTAT?!
Dar, evident, nu dorea sa-si raneasca cel mai bun amic, si a continuat in modul incognito?! Adica, departe de " ochii lumii" / " a fostului "?!
Acum, ca relatia lor nu mai e un secret, pentru nimeni, el asumandu-si faptul ca si-a dezamagit, cel putin, prietenul - nu mai are nici o satisfactie, satisfactia sexuala a trecut, iar dragostea... nu se stie, a existat ori ba?!
O femeie cand simte ca scartie ceva, stie ea ce simte!
Toată lumea încearcă să-i spună că totul e în capul ei, că el e introvert și prost pe exprimări, că nu vrea să și arate sentimentele, dar vine cu o nouă dilemă.
Cine e toata lumea asta?! Cunoscutii?!
Noi nu-i cunoastem personal pe cei doi, deci orice varianta e posibila!
Spune că atunci când fac sex el e genul care termină și gata, ea susține că ar vrea și să mai fie întrebată dacă ea ar mai vrea sau nu, în orice caz să-i arate că și ea contează și nevoile ei.
SE POATE REZOLVA DOAR & NUMAI PRIN COMUNICARE! IN CUPLU!
SUGEREAZA-I PRIETENEI TALE ASTA!
ALTFEL, NU SE REZOLVA!
Tipul nu o plăcea ) și ea i-a zis că-l place, deci ea l-a cam curtat
) Apoi mi-a zis că el oricum era cu gândul la alta, deci totul a început sexual și ca o prietenie cu beneficii, la beneficii mă refer că nu sunt iubiți, sunt amici și fac sex de plăcere, nu fac exact ce visează prietena mea acum, s-o țină de mână în public, să-i spună c-o iubește din 5 în 5 minute, să o vadă cea mai cea femeie. El nu o face nici acum, că aici e problema ei, dilema ei, dar ea mi-a spus că oficial acum ei sunt împreună, adică aparent în mintea tipului el și ea sunt iubiți, cum s-ar spune "cu acte în regulă" dar ea se tot îndoiește de ce simte el cu adevărat.
Eu i-am spus așa, că până la urmă dacă el e bun și real în casă și în pat, de ce să se mai gândească că nu face cine știe ce pe stradă. Dar îmi povestise cum era în public, cum era perioada asta plină cu beculețe și luminițe stradale și cum toate celelalte cupluri din public se țineau de mână și cum i se păruse asta al naibii de romantic și ar fi vrut și ea asta, dar ar fi vrut și să vină din partea lui gestul, că a zis că l-a luat ea în final de mână. )
Eu am încercat să mă dau chiar pe mine exemplu deoarece i-am spus că nici mie nu-mi plac ăia care se pupă în public și chestii de genul deci e la fel și prietenul ei. Dar când mi-a spus de partea cu sexul ceva nu-mi place, ceva mi-a pus un semn de întrebare. Și încă-mi mai stă semnul ăla de întrebare pe cap. Ceva nu-mi place. ))
Femeile astea. Bine eu i-am spus versiunea cea mai dulce, să mai stea căteva luni să mai analizeze situația și pe tip și dacă ea nu simte nici cu trecerea timpului zvâcul ăla, să se despartă de el, dar i-am zis să înceteze cu ieșitul cu alții când e în relație cu unul, deoarece mai făcuse și în trecut asta și nu e tocmai ok. Și acum o bătea gândul să iasă cu altul.
I-am zis și de comunicare, îți dai seama că ea l-a disecat complet, oricum nu e o tipă tăcută, dar a zis că el îi răspunde pur și simplu :"Așa sunt eu! Nu-mi place să vorbesc despre aia și aia!". Și ea nu mai are ce să mai zică. Dar pe ea o enervează asta. Comportamentul lui.
Și da, femeile chiar simt și știu tot. ) Dar uneori sunt proaste și pun botul la câte un prost. :/
)) Și când se întâmplă asta, chiar dacă intuiția le spune că poate nu sunt iubite, ele vor să se mintă singure.
))
Daca totul a inceput ca o relatie de genul " prieteni cu beneficii ", ( in care ea la determinat pe el sa cedeze! )... e COMPLICAT A PUNE UN DIAGNOSTIC CERT!
Apoi, ea acum viseaza la ceea ce viseaza orice femeie, la dragoste, iubire cu scantei si toate cele , el neparand foarte interesat ( in conceptia ei! ).
" El nu o face nici acum, că aici e problema ei, dilema ei, dar ea mi-a spus că oficial acum ei sunt împreună, adică aparent în mintea tipului el și ea sunt iubiți, cum s-ar spune "cu acte în regulă" dar ea se tot îndoiește de ce simte el cu adevărat. "
De unde stie ea, ca in mintea lui ei sunt oficial impreuna?! " Cu acte in regula"?! - ce ii ofera ei aceasta siguranta, ca ( relatia lor & ea, ca partenera ) are acest statut de " oficial"?! Sexul oferit partenerului ii confera aceasta siguranta?! Locuiesc impreuna si ea îi face demancare si îi spala frecvent hainele - si asta a decenit oficial ?!
" Eu i-am spus așa, că până la urmă dacă el e bun și real în casă și în pat, de ce să se mai gândească că nu face cine știe ce pe stradă. Dar îmi povestise cum era în public, cum era perioada asta plină cu beculețe și luminițe stradale și cum toate celelalte cupluri din public se țineau de mână și cum i se păruse asta al naibii de romantic și ar fi vrut și ea asta, dar ar fi vrut și să vină din partea lui gestul, că a zis că l-a luat ea în final de mână. laughing)"
Nu e gresita nici abordarea asta , dar pana la urma si el trebuie sa arate cateva semne de viata
, in public!, adica nu e inlemnit in public si fleasca, acasa
, e totusi barbatul in relatie!
.
Dar, da, fiecare se comporta diferit in public de cum o face poate, in privat.
DOAR COMUNICAREA POATE DUCE LA " REZOLVAREA ENIGMEI"!
" Femeile astea. Bine eu i-am spus versiunea cea mai dulce, să mai stea căteva luni să mai analizeze situația și pe tip și dacă ea nu simte nici cu trecerea timpului zvâcul ăla, să se despartă de el, dar i-am zis să înceteze cu ieșitul cu alții când e în relație cu unul, deoarece mai făcuse și în trecut asta și nu e tocmai ok. Și acum o bătea gândul să iasă cu altul. "
SERIOS?! ATUNCI E CLARA TREABA!
Imi pare rau, dar prietena ta nu e foarte... SERIOASA! Daca face asta frecvent, nu stiu cum doamne mai viseaza la " marea iubire"!?!
Daca esti " genul ala de femeie" - nu prea meriti asa ceva!
SFATUL MEU!: Vada ce si cum cu tipul asta, se desparte daca nu-i ok, apoi inceapa alta relatie! Daca vrea cu adevarat Fericire!
( Pe fostul ei prieten, din intrebare - la inselat cumva cu tipul asta?! )?!
Doar intreb...
Este important să înțelegem că fiecare persoană este diferită și poate avea moduri diferite de a-și exprima sentimentele sau de a se implica într-o relație. Dacă tipul este introvert, este posibil să fie mai puțin vocal în ceea ce privește sentimentele sale față de persoana cu care are o relație. În același timp, este important ca ambele părți din relație să se simtă importante și să fie luate în considerare nevoile lor.
Dacă persoana care a scris acest mesaj se simte nesigură în relația sa și are îngrijorări cu privire la modul în care partenerul său îi arată că îi pasă de ea, ar putea fi util să discute aceste îngrijorări cu partenerul său. Este important să comunicăm deschis și sincer în orice relație și să ne exprimăm nevoile și dorințele. Dacă partenerul nu este receptiv sau nu înțelege nevoile persoanei care a scris acest mesaj, atunci ar putea fi necesar să se gândească mai atent la relația lor și la dacă aceasta este ceea ce își dorește pentru viitor.
Este dificil să dau un sfat fără a avea mai multe informații despre situație și fără a cunoaște persoanele implicate în mod personal. Cu toate acestea, aș sfătui persoana în cauză să comunice deschis cu partenerul ei și să își expună nevoile și preocupările. Poate că partenerul ei are anumite nevoi și preocupări care nu sunt împărtășite și poate că ar fi benefic să discutați deschis despre acestea. De asemenea, poate ar fi util să înțelegeți mai bine motivul pentru care partenerul vostru nu își exprimă sentimentele într-un mod care să vă satisfacă pe amândoi. Este important să vă asigurați că amândoi sunteți pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește așteptările și nevoile în relație.