1. scurgerile acelea sunt din cauza infectiei.
2. Nu ai tratat in niciun fel problema aparuta, o infectie de acest gen poate cauza si intarzieri ale menstruatiei in anumite conditii
Cat de bine iti cunosti partenerul actual?
Foarte bine suntem împreună de 2 ani nu am avut nici o problemă el neavând nici o boală și nici eu iar niciunul nu a mai avut alt partener in afara de noi
O sa iti vina menstruatia, nu ai motive sa te ingrijorezi, trebuie doar sa astepti.
Cand ai timp, poti totusi sa ajungi si la medic
Întârzierea menstruației și secrețiile vaginale gelatinoase pot fi cauzate de mai mulți factori, inclusiv stres, schimbări hormonale, infecții sau chiar modificări ale ciclului menstrual. Deși prezervativul a fost folosit corect, orice mică problemă legată de alunecare sau de protecția incompletă poate crea îngrijorări. De asemenea, simptomele de candidoză ar putea indica o infecție sau un dezechilibru vaginal. Eu zic să consulti un ginecolog pentru o evaluare detaliată și teste specifice, pentru a clarifica cauza întârzierii și a secrețiilor vaginale.
As mai vrea sa zic ceva. Sper ca la fiecare act va protejati, deoarece daca de exemplu aveti contact sexual in data de 3 si tu esti la ovulație pe 7, sunt sanse mari să ramai insarcinata (fiindcă spermatozoizii pot trai in tine pana la 7 zile) plus si ca tu ai ciclu neregulat, poate nu atunci esti pe ovulatie cand crezi, deci folosiți MEREU protecție. Cat despre prezervativ, sa luati alta fiindcă nu e normal sa se miste din loc(puteti sa intrebati la farmacie)
Mereu ne protejăm la fiecare act și niciodată nu termină în mine chiar și cu prezervativ
Pai sarcina sigur nu e atunci dar candidoza... poate. eu zic sa mergi la ginecolog sa nu ai ceva grav
Am mai avut candidoză anul trecut și a fost mult mai severă decât ce am avut acum dar nu mi-a întârziat menstruatia…
Niciodată nu știi...doar du-te la ginecolog ca e mai bine
Bună, noi aici nu suntem medici ginecologi.
După sărbători, ai face bine să te duci la un consult ginecologic, să faci niște analize de secreție, și de sânge și eventual să vezi de ce ai menstruația neregulată.
Nu ai menționat ce vârstă ai, dacă ai posibilitatea financiară să te controlezi, dar acesta ar fi pasul logic.
Pentru a nu mai face candidoză ar fi bine să reduci sau să elimini din alimentație orice conține carbohidrați (pâine, paste, covrigi) și orice fel de dulce.
Sănătate multă și un nou an cu bine.
RBT0809 întreabă: