| ImAgirl a întrebat:

Am un coleg de clasa ce ma uraste! cel putin asa imi da impresia...si totusi, de cele mai multe ori in ora de romana sta cu capu pe banca si se uita la mine, ma intorc cateodata pentru a urmari spusele profesoarei (nu pot sta cu spatele la dansa) si el nu-si intoarce deloc privirea, cateodata pare sa zambeasca, DAR ma enerveaza, vrea sa-mi puna piedica de cele mai multe ori si o data m-a jignit verbal (in legatura cu niste probleme de ale mele de sanatate) nu mi-a zis ca's nu stiu cum! doar m-a facut sa ma simt prost sad intr-adevar tipasem la el pentru ca imi facuse mizerie la banca si cateodata parca ma evita, daca eu vin in cercul unde este el pleaca
De cand m-a jignit am hotarat sa-l ignor total! nu mai rad la nici o gluma proasta chatterbox de a lui pe care o face in timpu orei, nimic! dar el nu inceteaza sa se uite ca fraieru la mine! daca tot nu ma suporta de ce nu isi muta privirea la alta? ce sa fac?

5 răspunsuri:
| PurSiSiplu a răspuns:

Stii ca este o vorba... cand esti la gradinita si un baiat te enerveaza sau iti face rau inseamna ca te place... Baiatu nu stie cum sa isi exprime sentimentele si se gandeste sa iti faca rau pana cand il intrebi tu dc iti face asta. sincer eu sunt baiat si asta cred!

| ArinaMK a răspuns:

Ignora-l cum ai spus si tu! Sau spune-i doamnei profesoare: Doamna profesoara x nu ma lasa sa fiu atenta, ma priveste insistent si ma enerveaza!
Atat. Te rog funda?
P.S. azi e ziua mea... happy

| livelaughlove a răspuns:

Haha, intr'o situatie de genul sunt si eulaughing sau ma rog,eram,acum doar pe jumatate. doar ca a fost mai complex
cati ani ai? anyway, da'mi PM cu id tau, poate facem schimb de impresii, idklaughing

| simona_3709 a răspuns:

Hmm, te place.
Unii baieti nu stiu cum sa-si exprime iubirea asa ca o fac si in astfel de moduri. Sti cum se spune cine se tachineaza se iubeste!
Totusi sa nu accepti un astfel de regim, nu trebuie sa-i permiti prea multe. Daca te mai insulta intoarce spatele si pleaca, nu apleca urechea la spusele lumii.
Ce sa faci? Trateaza-l cu indiferenta. uneori asta e cea mai dura arma.
Numa` bine :*

| Crisu a răspuns:

S-ar putea sa te placa. Daca ai tipat la el, a vrut sa se razbune, asa ca normal ca a zis si el ceva. Si da, nici sa-si exprime "sentimentele" nu stie. Ignora-l sau vorbeste cu el deschis, e alegerea ta.