Cei 2 care au raspuns nu merita funda eu merit
Pai daca te sicaneaza inseamna ca te place
Daca sa si purtat frum cu tine si incearca sa stea dupa tine se uita cand treci pe hol sau oriunde e clar ca te place daca iti e russine sa vb in fata in fata cu el vrbeste ceva timp pe mess mesaje sau pana prinzi curaj merit funda
Pai s-ar putea sa-i placa de tine.Se poarta frumos cu tine?
Asta e un emn bun.Incearca sa discuti cu el si vezi daca se dstreaza cu tine.Adu in discutie chestii amuzante. Apropiati-va unul de celalalt! Cheama-l afara si vorbeste cu el pentru ca nu e o pierdere de timp. Uni baieti sunt mai timiz in a arata sentimentele si le manifesta in alte lucruri cum ar fi vorbit...etc.
Bafta multaa.
Sper sa ti cont de sfaturile mele
Funditaa?
EuSiAtat
Si eu am aceiasi problema toata lumea zice ca stau cu el si ca i l-am dat pe fratele meu sa il tina in brate si zice lumea ca c familie fruoasa(numa ca eu nu is indragostita de el si nici nul plac)
dupa parerea mea ii place de tine da ii timid ar trebui sa ii spui ce simti si vei vedea c zice
Mai eu zic sa'i spui ce sentimente ai tu pentru el...si eh cu faza cu sacaitu o face din placere. nah eu zic sa'i spui si vezi poate si el are aceleasi sentimente ca tine
Succes:* pupici
Mai imi puteti spune s ice as putea sa vb cu el ca sa ne apropiem unul de celalat? S-ar putea sa ne intalnim in cateva zile?! dau fundita!
anonim_4396 întreabă: