anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un coleg de clasa (il cunosc de 9 ani) si imi place de el, tare. eu pentru el am o simpatie cam dintr-a 6-a, dar pana acum nu s-a concretizat nimic. tin sa precizez ca amandoi suntem timizi. eu banuiesc ca si lui ii place de mine, dar nu stiu ce sa fac...nici nu as vrea sa ma fac de ras, fancand eu primul pas. help. funda:*

3 răspunsuri:
| kittysor a răspuns:

Daca zici ca amandoi sunteti timizi cineva tot trebuie sa faca primul pas pana la urma!
Depinde in ce mod ii dai de inteles ca il placi fiindca o poti face fara sa "te faci de ras"!
Afla ce-i place, fa-i un cadou sub un pretext "cu ocazia sarbatorilor de iarna"...ca tot se apropie!

| Mihai7best a răspuns:

Nu te faci de ras cand o fata vine la un baiat sa ii spuna sa fiti impreuna, baiatul nu prea are cum sa refuze deci hai du-te cu curaj ca nu ai nimic de pierdut big grin si spune-i tot ce simti pentru el va fi al tau 99%

| Andru1996 a răspuns:

Nu'j ce sa zk mie mi se pare stupid ca o fata sa'i zica baiatului daca sa fie cu eabig grin. Cel mai bine e sa'i dai de inteles ca il placi asa mai subtilwinking adica vezi ce ii place lucruri comune sh bate apropuriwinking...Intradevar fa'i sh un cadou sub un anume pretext.Nu uita ca sa'l atragi mai mult fai sh un compliment doua max treiwinking sh dp ce conversati o vreme ca sa nu te faci de ras spune-i ceva de genu...am fi un cuplu dragut sau eu crd ca ne potrivim hai sa ne combinam orkm ceva de genuwinking sper ca te'am ajutat funda plsbig grinbig grinbig grin